Jump to content

Portal Apk V23 Apk Full + Sd Data


Smartsis
 Share

Recommended Posts

pre_1400031114__vbbc.jpg

 

Oyun, oyuncuya verilen Aperture Science Handheld Portal Device (kısaca ASHPD, ya da Portal silahı) isimli aygıtın kullanılarak açılan geçitlerden yararlanma ve de karşılaşılan ışınlanma bulmacalarını çözme mantığı üzerine kuruludur. Oyuncu, Aperture Science Bilgisayar Destekli Zenginleştirme Merkezi'nde, GLaDOS isimli Cave Johnson'nın yardımcısı Caroline'in beynini taşımakta olan bilgisayarın hazırladığı bulmacaları geçmesi sonucunda bir pasta ile ödüllendirileceği bilgisi verilmektedir.Biz GlaDOS'u öldürdüğümüzde pastadaki mum kapatılıyor.
 
Benzer bir düşünce Digipen öğrencileri tarafından Narbacular Drop isimli bir oyunda kullanılmış, bu çalışmayı gerçekleştirenlerin birçoğu Valve tarafından Portal üzerinde çalışmaları için işe alınmıştır. Portal, doğrudan olmasa ve farklı bir konuyu işlemesine karşın Narbacular Drop'un devamı olarak kabul görmektedir.
 
Kısa olmasına karşın 2007'nin en çok ilgi gören oyunlardan biri olarak görülen yapım, oynayışı ve konusu, GlaDOS karakteri (Ellen McGlain tarafından seslendirilen) ve oyunun sonunda yer alan Still Alive (Jonathan Coulton tarafından oyun için yapılan) isimli şarkı gibi öğeler ile oyuncuların beğenisini kazanarak, ünlenmiştir.
 
Oyun için gerekli olan data (obb dosyası) rar dosyasında mevcuttur. Bu sayede kotanızı harcamadan direk gerekli dosyaları cihazınıza atarak oyun oynamanın zevkine varabileceksiniz...
 
KURULUM:
 
1- Dosyaları rardan çıkarınız.
 
2- Dosya içindeki com. diye başlayan klasörü telefonunuzdaki 'sdcard/Android/obb/' içindeki obb adlı klasöre atınız. Eğer obb diye bir klasör yoksa kendiniz obb adında yeni bir klasör oluşturun ve bu dosyayı içine atın.
 
3- Oyunun kurulumu için gerekli apk yı telefona atın ve kurun. İlk defa kurulum yapıyorsanız market harici uygulamaların kurmasına izin ver seçeneğini aktif etmeniz gerekebilir.
 
4- Bazı oyunlar ilk açılışta internetin açık omasını isteyebilir. Bunlarıda dikkate alınız.
 
UhDMSTD.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...