Jump to content

Aiseesoft Software Suite (Update 08.2014)


Smartsis
 Share

Recommended Posts

6ZvmTSF.jpg

 

Dünyaca ünlü yazılım sağlayıcısı AiseeSoft'un tüm ürünlerinin bulunduğu ağustos güncellemeli paket.
İçindekiler :
Aiseesoft Blu-ray Ripper Ultimate 7.2.16.12348 Dilde 
Aiseesoft Blu Ray Ripper Ultimate gerçekten bir all-in-one Blu Ray Ripper diğer herhangi bir video / ses formatları Blu-ray Diskler / m2ts Video ve yaygın DVD diskleri rip.
EPub 3.2.8.25499 Multilingual Aiseesoft PDF 
Eğer daha kolayca e-Kitap okuyalım en kaliteli çıkışı ile ePub, PDF formatında eBooks dönüştürmek iPad, iPhone, iPod touch, Sony Reader veya diğer eBook Okuyucular.
Aiseesoft PDF Converter Ultimate 3.2.12 
Eğer kelime OCR ile, metin, EPUB, HTML ve görüntü PDF dönüştürmek için Aiseesoft PDF Converter Ultimate all-in-one PDF Converter. Kolayca Metin, Word, Excel, PowerPoint2007, EPUB, HTML ve resim (TIFF, JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA, PPM, JPEG2000) formatı dahil olmak üzere gereken çıkış biçimi seçebilirsiniz.
Aiseesoft Video Downloader 6.0.12 Dilde 
Aiseesoft Video Downloader YouTube, Google Video, Yahoo Video, iFilm, MySpace, Dailymotion, ve diğerleri de dahil olmak üzere neredeyse 150 video sitelerinden, online video indirmek mümkün olduğu profesyonel online video downloader.
Aiseesoft HD Video Converter 6.3.66 
Aiseesoft HD Video Converter, HD video, genel video dönüştürme Genel video HD video dönüştürmek için en iyi HD Converter, ve HD videolar arasında. Ayrıca, bu HD Dönüştürücü AAC HD video, genel video ve neredeyse tüm müzikler dönüştürebilirsiniz, AC3, AIFF, AMR, AU, FLAC, MP3, M4A, MP2, OGG, WAV, WMA.
Aiseesoft 3D Converter 6.3.50 
Aiseesoft 3D Converter, en profesyonel 2D ve 3D video dönüştürme yazılımıdır, hızlı 3D formatında genel 2D videoları dönüştürmek yapabiliyor. Ayrıca olağanüstü etkisi ile diğer 3D modları 3D filmleri dönüştürebilirsiniz. Ve bu yazılımı bile 2D dosyaları 3D videoları dönüştürebilirsiniz.
Aiseesoft iPhone Ringtone Maker 7.0.28.23023 
Aiseesoft iPhone 4S Ringtone Maker iPhone 4S M4R zil sesleri oluşturmak için en iyi çözümü sunar.
Aiseesoft BD Yazılımı Toolkit 7.2.20 Dilde 
Aiseesoft BD Yazılımı Toolkit Blu-ray Ripper, Blu-ray Copy, Blu-ray Player, kullanıcıların, 3D ve genel video video dosyalarını herhangi bir Blu-ray / DVD rip ve dönüştürmek, böylece iPhone, Platin, DVD Creator ve 3D Converter Transferi içerir / ses formatları, iPhone ve bilgisayar arasında dosya transferi, DVD disk videoları dönüştürmek 3D ve 2D video arasında dönüştürmek ve farklı 3D video arasında dönüştürmek.
Aiseesoft DVD Creator 5.1.62 
Aiseesoft DVD Creator iyi çözümü ile kullanıcıların DVD disk içine yakarak herhangi bir video korumak sağlar. DVD Creator için bu şaşırtıcı video ile, kullanıcıların kolayca DVD formatında disk, DVD klasörü veya ISO dosyalarını, AVI, MPEG, DivX, DV, VOB, WMV, MP4 gibi tüm popüler videoları dönüştürebilirsiniz.
Aiseesoft Total Media Converter Platinum 7.1.38 
Aiseesoft Total Media Converter, MPEG, AVI, MOV, FLV gibi herhangi bir diğer video / ses formatları DVD rip, gerçekten video / ses dosyalarını dönüştürmek için multimedya kullanıcıları için DVD Converter ve Video Converter işlevlerine sahip all-in-one medya dönüştürücü , SWF, MP3, AAC ve herhangi bir diğerleri.
Aiseesoft Blu-ray Creator 1.0.20 Dilde 
Aiseesoft Blu-ray Creator sizin kamera tarafından kaydedilen veya web sitelerinden indirilen oluyor olursa olsun, sizin ve video Blu-ray disk dışarı oluşturmanıza olanak sağlar. HD videolar dahil tüm video formatlarını, vb TS, M2TS, TP, TRP, MPG, MPEG, M4V, MP4, VOB, WMV, MXF olarak desteklenir
Aiseesoft FoneLab 8.0.18 Dilde 
Yazılımını dünyada alınırken en hızlı ve en güvenilir iPhone / iPad / iPod Touch verileri. Kez Aiseesoft FoneLab milyonlarca test ettikten sonra, biz bu yazılımı iOS cihazları ve verilere herhangi bir zarar olduğunu garanti.
Aiseesoft Blu-ray Player 6.2.68 
Aiseesoft Blu-ray Player PC için kolay kullanımlı bir oyuncu. Kullanıcıların evde üstün ve kusursuz görüntü kalitesi ile herhangi bir Blu-ray film keyfini yardımcı olabilir. Bu inanılmaz oyuncu sadece Blu-ray Disk oynatırsanız, aynı zamanda Blu-ray klasör ve ISO görüntü dosyaları desteklemez.
Word Converter 3.2.10.22439 Aiseesoft PDF 
Word Converter Aiseesoft PDF hızlı ve doğru bir şekilde düzenlenebilir Microsoft Word ve RichText belgeleri, PDF dosyaları dönüştürmek, kolayca size yardımcı olur.
Aiseesoft HD Video Converter 6.3.68.23154 
Aiseesoft HD Video Converter, HD video, genel video dönüştürme Genel video HD video dönüştürmek için en iyi HD Converter, ve HD videolar arasında. Ayrıca, bu HD Dönüştürücü AAC HD video, genel video ve neredeyse tüm müzikler dönüştürebilirsiniz, AC3, AIFF, AMR, AU, FLAC, MP3, M4A, MP2, OGG, WAV, WMA.
Bilgisayar Transfer Ultimate bir 7.0.32.19229 Multilingual Aiseesoft iPhone 
Bilgisayar Transfer Aiseesoft iPhone müzik, çalma, film, TV şovları, podcast gibi tüm dosyaları aktarmak için iPhone kullanıcıları sağlar iTunes U, melodi, ePub, PDF, sesli kitap, kamera rulo, resim, sesli notlar, fotoğraflar, vb
http://turbobit.net/cws9zw5w5lsw.html

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...