Jump to content

Adobe Acrobat Elements 8 Arıyorum


Floyd

Recommended Posts

Adobe Acrobat Elements 8

adobe_acrobat_8_elem.jpg

Lütfen yardım edin arkadaşlar....

Acrobat Elements ile şunları yapabilirsiniz

Adobe PDF dokümanlarının oluşturulması

Sürükle bırak yöntemiyle ya da tek tuşa basarak, Microsoft Word, Excel ve PowerPoint belgelerinden Adobe PDF dokümanlarının oluşturulması

“Print to Adobe PDF”

“Print to PDF” yöntemini kullanarak, herhangi bir dokümanın yazdırma menüsünü kullanarak PDF oluşturabilirsiniz. Yazıcı olarak “Adobe PDF” seçin ve elde edeceğiniz çıktının aynısı PDF olarak bilgisayarınıza kaydedilsin.

Erişilebilir Adobe PDF belgelerinin oluşturulması

“Tagged Adobe PDF” belgeleri ile Microsoft Office belgelerini, erişim özellikleri aktif olarak PDF’e dönüştürebilirsiniz.

Dünyaca kabul edilmiş bir standardı kullanın

Geniş kitlelerce kullanılan Adobe Reader yazılımı ile hazırladığınız belgeler rahatça okunabilir. Tüm dünyada şu ana kadar 500 milyondan fazla bilgisayarda Adobe Reader kullanılmaktadır.

Dosyaları elektronik ortamda paylaşın

Kompakt Adobe PDF dokümanlarını e-posta ile iş arkadaşlarınıza, müşterilerinize, tedarikçilerinize göndererek iş akışını hızlandırın ve zaman kazanın. Ayrıca baskı ve ulaştırma masraflarından da kurtulun.

Güvenilir izleme ve baskı olanağı

Belgelerin orijinal düzenini ve formatını koruyarak, farklı platformlarda dahi tam olması gerektiği şekliyle görüntülenmesine ve basılmasına olanak tanır.

Dosyaların korunması

Belgelere erişecek olan kişilerin sahip olması gereken kontrolü belirleyebilirsiniz. İzleme, düzenleme, yorum yapma, imzalama ve yazdırma için izin düzeyleri belirlenebilir.

Erişimin engellenmesi

Belgeleri şifreleyerek, izinsiz olarak açılmasını ve gizlilik düzeyi yüksek bilgilerin istenmeyen kişilerce görülmesini engelleyebilirsiniz.

Kolay kurulum

Acrobat Elements’i organizasyonunuzun tüm birimlerine kolaylıkla kurabilir; bakım ve desteğini verebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...