Jump to content

Your Uninstaller! Pro 7.5.2014.03


alperen_69
 Share

Recommended Posts

Your.Uninstaller!.PRO.v7.0.2010.13.Full.7z | 15.6 MB

http://hotfile.com/dl/36345274/3b401ee/Your.Uninstaller.PRO.v7.0.2010.13.Full.7z.html[/CODE]

İndireceğiniz dosya içindekiler:

Licenses_John Kennedy.reg

Serials.txt

URSoft.Your.Uninstaller.Pro.v7.0.2010.13.Incl.Keygen.and.Patch-Lz0.rar

Your Uninstaller 7.0.2010.13 fully cracked by Yogesh 150% working.rar

Your.Uninstaller.Pro.v7.0.2010.13.READNFO_CRKEXE-FFF.rar

Your.Uninstaller_7.0.2010.13.exe

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

yu_box.jpg

Your Uninstaller! 2010 Pro v7.0.2010.13 Multilingual Retail

Your Uninstaller! uninstaller software is the industry's leading uninstaller software.


It's the world's 1st smart Drag&UninstallTM uninstaller software under the Windows platform, works on all Windows versions including Windows 7/Vista/XP/2000/ME/98/95/2003. It's as easy as using the recycle bin. Imagine! Just a drag-drop and the program you don't want will disappear from your computer - as well as everything the unwanted program brings! Your Uninstaller! is a user-friendly way of removing unneeded applications on your computer. It can even remove some annoying spywares! Your Uninstaller! software is a specially designed uninstaller program for both beginning and advanced users. Your Uninstaller! 2008 is extremely very fast and easy to use. It has a unique ability to uninstall items by simply dragging programs' icons into the Your Uninstaller! icon. You may also find the application you want to uninstall through a unique search function.


http://hotfile.com/dl/42745987/d66a653/Your.Uninstaller_.2010.Pro.v7.0.2010.13.Soft9.Multilingual.Retail_yeniceri.rar.h
tml[/CODE]



Link to comment
Share on other sites

Your Uninstaller! 2010 Pro v7.0.2010.13 Multilingual Retail || FULL VERSION

j7eux0.jpg

2nqdurq.jpg

Your Uninstaller! 2010 kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır. Şimdi bu yazılımı dilerseniz yakından tanıyalım ve diğer özelliklerini beraber keşfedelim.



Yazılım karşımıza sade ve anlaşılır bir arayüzle gelmekte ve 5 ana bölümden oluşmaktadır. Dosya (File), Faaliyet (Action), Gözlem (View), Şekillendirme (Tools) ve Modüller (Modules). İlk açıldığında yazılımın yukarda bahsedilen ana başlıklar haricinde alt tarfta kolay erişim tuşları vardır. Bu tuşlara daha sonra değineceğiz.



Dosya bölümü; Kaldırma Listesi Desteği (Backup Uninstall İnfo), Onarım Kaldırma Bilgisi (Restore Uninstall İnfo), Uygulamayı İhraç Etme Listesi (Export Application List) ve Yazdırma Listesi (Print Application List)'nden oluşmaktadır. Kaldırma Listesi Desteği, yazılımın bilgisayardan kaldırdığı yazılımların görüntülenmesini sağlamaktadır. Onarım Kaldırma Listesi ise yazılımın onarımı yaptığı nesneleri görüntülemektedir. Uygulamayı İhraç Etme Listesi, bilgisayara kurulduğunda bilgisayarda olan yazılımları liste halinde göstermektedir. Son olarak Yazdırma Listesine tıklandığında bu listeleri yazıcıdan alma ve kullanıcıyı bilgilendirme imkanı sağlamaktadır.



Faaliyet bölümü; Kaldırma, Tam kaldırma (Force Uninstall), Temizleme (Clear It), Kendiliğinden Tamir Etme (Autofix), Arama, Görüntü Değiştirme ve Gelişmiş Kaldırma seçenekleri mevcuttur. Kaldırma seçeneğine tıklandığında, yazılımın bünyesine aldığı ve kullanıcı tarafından seçilen bilgisayardaki yazılımı kaldırmak için kullanıcıya bir kutucuk açar ve kullanıcıyı yönlendirir. Propcindir.com Tam Kaldırma seçeneği ise bilgisayarda bulunan ve kullanıcı tarafından seçilen yazılımı tamamen bilgisayardan kaldırırken kullanıcıya sadece bir kez yazılımı kaldırıp-kaldırmayacağını sormaktadır. Kendiliğinden Tamir Etme seçeneğine tıklandığında, bilgisayarda bulunan yazılımlardan bozuk olan varsa bu yazılımları kendiliğinden bulur ve onarır. Arama seçeneğine tıklandığında, arama motorunu kullanıcının hizmetine sunar ve kullanıcının bulamadığı bir yazılımı bilgisayarda arayarak bulur. Görüntü Değiştirme seçeneği, yazılımın görüntüsünü değiştirmeye yaramaktadır. Gelişmiş kaldırma seçeneği, bilgisayarda bulunan ana yazılım programları dahil (ofis,web vb.) kaldırma işlevini yerine getirir. Seçenek kullanıcıyı yönlendirmektedir.



Gözlem bölümü; Şekillendirme Çubuğu (Tool Bar), Durum Çubuğu (Statü Bar), Yardım Paneli, Geniş veya dar resim, Liste, Rapor ve Detaylar seçeneğinden oluşmaktadır. Bu bölümde kullanıcı kendisine göre istediği ayarlamayı yapabilmektedir.



Şekillendirme bölümü; Çubuğu Şiddetli-Sıcak Kaldırma (Uninstall HotBar), Hafıza-Depoyu Tekrar İnşa Etme (Rebuild Cache), Şeçenekler ve Dil seçeneğinden oluşmaktadır. Çubuğu Şiddetli Kaldırma sekmesi, eğer kullanıcı tarafından yazılımda bulunan kısa yol tuşları ve başlangıç sekmesinde yer alan ögeler istenmiyorsa kullanılmalıdır. Tıklanıldığında uyarı verir ve kabul edilirse kısayol tuşlarını siler. Hafızayı Tekrar İnşa Etme sekmesi, eğer yazılımda görünen ve bilgisayarda bulunan yazılımlardan bir veya birkaçı görünmezlerse bu sekme yardımıyla hafıza tekrar tazelenmektedir. Seçenekler sekmesi, yazılım tarafından ayarları kendiliğinden yapılmakta ancak kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Kullanıcı kendi isteğine göre yazılımın iç ayarlarını yapabilmektedir. Yazılımın dil seçeneğinde sadece ingilizce dil desteği bulunmaktadır.



Modüller bölümü; yazılımın büyük sekmelerle ana başlık altında verdiği bölümlerin seçiminden oluşmaktadır. Kullanıcı başlangıç sekmesi olarak istediğini ayarlama imkanına sahiptir. Bu sekmeler sırasıyla; Yazılım Kaldırma (Uninstall Programs), Yazılım Başlangıç Kontrolü (Control Startup Programs), Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi (Find/Clean Temporary Files), Başlangıç Listesinin Temizlenmesi (Clean Star Menu) ve İE Bağlam Listesi Temizliği (Cleans IE Context Menu) seçeneklerinden oluşmaktadır. Sırasıyla; Yazılım Kaldırma çubuğu, bilgisayarda bulunan yazılımları gösterir ve kullanıcı tarafından kaldırılmak istenilen yazılım seçilmek suretiyle yazılımın alt tarafında bulunan seçeneklerden istenilen tuş ile yazılım bilgisayardan kaldırılır. Yazılım Başlangıç Kontrolü sekmesi ise bilgisayarda bulunan yazılımları listelemektedir. Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi sekmesi adından da anlaşılacağı gibi kurulum esnasında bilgisayara geçici dosya bırakan yazılımların bu dosyalarını bulup temizlemektedir. Başlangıç Listesinin Temizlenmesi sekmesi yukarda anlatıldığı gibidir. İE Bağlam Listesi Temizlem sekmesi, İE tarayıcısının internette bıraktığı site adres izlerini temizlemektedir.

2nqdurq.jpg

Your Uninstaller! 2010 uninstaller software is the industry's leading uninstaller software. It's the world's 1st smart Drag&Uninstall™ uninstaller software under the Windows platform, works on all Windows versions including Windows Vista/XP/2000/ME/98/95/2003. It's as easy as using the recycle bin. Imagine! Just a drag-drop and the program you don't want will Propcindir.com disappear from your computer - as well as everything the unwanted program brings! Your Uninstaller! is a user-friendly way of removing unneeded applications on your computer. It can even remove some annoying spywares! Your Uninstaller! software is a specially designed uninstaller program for both beginning and advanced users. Your Uninstaller! 2008 is extremely very fast and easy to use. It has a unique ability to uninstall items by simply dragging programs' icons into the Your Uninstaller! icon. You may also find the application you want to uninstall through a unique search function.

Key features:
* Completely remove any application installed.
* Deep scan of registry and entire disk for unused registry entries and files.
* Remove programs that could not be removed by Add/Remove Program.
* Uninstall screen savers. [PRO]
* Remove internet surfing traces.
* Backup and restore registry.
* Registration key management.
* Built-in Disk Cleaner helps you find and remove unnecessary files on your disk to save space and make computer faster! [PRO]
* Built-in IE Context Menu Cleaner, cleans the context menu of Internet Explorer. [PRO]
* Built-in Startup Manager, take full control of Window startups. [PRO]
* Fix invalid desktop shortcuts and start menu shortcuts.
* Get the applications detail info even if it hide itself in deep directory, especially useful for finding out "Spy" applications. [PRO]
* Backup/restore installed-applications information.
* Uninstall with SINGLE drag-drop! Just drop a file on Your Uninstaller! icon on the desktop to see what happens! [PRO]
* List installed applications with appropriate icons(same as you see in the Start Menu), you can easily find the application you want to uninstall.
* Powerful search feature allows you quickly find the program you are about to uninstall.
* Automatic detection of invalid installations and removing them with one click.
* Force removal of uninstall related entries in the registry(care to use!). [PRO]
* Lighting speed at startup, 5-10 times faster than Add/Remove Program of Windows XP!
* Export programs list to file or printer.
* More ...

Your Uninstaller! 2008 is a completly new release from previous version with redesigned scanning and processing method.

Here's a brief new features list:
1. New Uninstall technology, removes program completely system wide.
2. New Internet Traces Eraser, clear all your surfing traces, surf anonymously!
3. New Rescue Center, restore your PC to any date, even a specified point.
4. Windows Vista optimized for Microsoft's new system.
5. Improved Advanced Uninstall to fix more problems.
6. Improved UninstallWizard for both advanced users and common users.
7. Improved Startup Manager, find more hidden programs.
8. Improved Disk Cleaner, one click to clean. Scheduled clean.
9. Improved user experience.
10. Improved loading speed.
11. Unicode support for all modules.
12. Multiple language support. Now supports 12 languages.
13. Cache support for fast access to all programs.
14. Know more about each program installed on your computer.
15. Improved deep system scan after uninstallation to find hidden registry entries.
16. Load undocumented startup programs in Startup Manager, it's easy to find some spywares.
17. Improved Disk Cleaner provides more options and faster speed.
18. Improved Drag&Uninstall.
19. More options added for advanced users.
20. Other many minor improvements and changes.

2rxbdvp.jpg
kcm6af.jpg

http://hotfile.com/dl/42748571/67cee7a/Your_Uninstaller_2010_Pro_v7.0.2010.13_by_doctor.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

YourUninstaller7.0.2010.13 FULL Activasyon gerekmez

Son zamanların en iyi program kaldırma aracı olarak bilinen

"Your Uninstaller", kendi kendine kaldırılamayan program ve uygulamaları bile rahatlıkla kaldırıyor.

2z6vajc.png

program kendinden craclıdır

activasyona gerek yoktur

istege baglı key ve keygen eklenmıstır

programı kurdurktan sonra turkısh yamayı da kurun

programı acın

>view>languagesten türkishi seçin

bol alternatif

http://www.multiupload.com/OWF2Q9S8CA

rar pass: ozanaus

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

ekranalntsst.png

Your Uninstaller! Pro 7.0.2010.28 ML || En iyi Program Kaldırma Programı

bilgi.gif

Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

Your Uninstaller! 2010 kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır. Şimdi bu yazılımı dilerseniz yakından tanıyalım ve diğer özelliklerini beraber keşfedelim.

Yazılım karşımıza sade ve anlaşılır bir arayüzle gelmekte ve 5 ana bölümden oluşmaktadır. Dosya (File), Faaliyet (Action), Gözlem (View), Şekillendirme (Tools) ve Modüller (Modules). İlk açıldığında yazılımın yukarda bahsedilen ana başlıklar haricinde alt tarfta kolay erişim tuşları vardır. Bu tuşlara daha sonra değineceğiz.

Dosya bölümü; Kaldırma Listesi Desteği (Backup Uninstall İnfo), Onarım Kaldırma Bilgisi (Restore Uninstall İnfo), Uygulamayı İhraç Etme Listesi (Export Application List) ve Yazdırma Listesi (Print Application List)'nden oluşmaktadır. Kaldırma Listesi Desteği, yazılımın bilgisayardan kaldırdığı yazılımların görüntülenmesini sağlamaktadır. Onarım Kaldırma Listesi ise yazılımın onarımı yaptığı nesneleri görüntülemektedir. Uygulamayı İhraç Etme Listesi, bilgisayara kurulduğunda bilgisayarda olan yazılımları liste halinde göstermektedir. Son olarak Yazdırma Listesine tıklandığında bu listeleri yazıcıdan alma ve kullanıcıyı bilgilendirme imkanı sağlamaktadır.

Faaliyet bölümü; Kaldırma, Tam kaldırma (Force Uninstall), Temizleme (Clear It), Kendiliğinden Tamir Etme (Autofix), Arama, Görüntü Değiştirme ve Gelişmiş Kaldırma seçenekleri mevcuttur. Kaldırma seçeneğine tıklandığında, yazılımın bünyesine aldığı ve kullanıcı tarafından seçilen bilgisayardaki yazılımı kaldırmak için kullanıcıya bir kutucuk açar ve kullanıcıyı yönlendirir. Propcindir.com Tam Kaldırma seçeneği ise bilgisayarda bulunan ve kullanıcı tarafından seçilen yazılımı tamamen bilgisayardan kaldırırken kullanıcıya sadece bir kez yazılımı kaldırıp-kaldırmayacağını sormaktadır. Kendiliğinden Tamir Etme seçeneğine tıklandığında, bilgisayarda bulunan yazılımlardan bozuk olan varsa bu yazılımları kendiliğinden bulur ve onarır. Arama seçeneğine tıklandığında, arama motorunu kullanıcının hizmetine sunar ve kullanıcının bulamadığı bir yazılımı bilgisayarda arayarak bulur. Görüntü Değiştirme seçeneği, yazılımın görüntüsünü değiştirmeye yaramaktadır. Gelişmiş kaldırma seçeneği, bilgisayarda bulunan ana yazılım programları dahil (ofis,web vb.) kaldırma işlevini yerine getirir. Seçenek kullanıcıyı yönlendirmektedir.

Gözlem bölümü; Şekillendirme Çubuğu (Tool Bar), Durum Çubuğu (Statü Bar), Yardım Paneli, Geniş veya dar resim, Liste, Rapor ve Detaylar seçeneğinden oluşmaktadır. Bu bölümde kullanıcı kendisine göre istediği ayarlamayı yapabilmektedir.

Şekillendirme bölümü; Çubuğu Şiddetli-Sıcak Kaldırma (Uninstall HotBar), Hafıza-Depoyu Tekrar İnşa Etme (Rebuild Cache), Şeçenekler ve Dil seçeneğinden oluşmaktadır. Çubuğu Şiddetli Kaldırma sekmesi, eğer kullanıcı tarafından yazılımda bulunan kısa yol tuşları ve başlangıç sekmesinde yer alan ögeler istenmiyorsa kullanılmalıdır. Tıklanıldığında uyarı verir ve kabul edilirse kısayol tuşlarını siler. Hafızayı Tekrar İnşa Etme sekmesi, eğer yazılımda görünen ve bilgisayarda bulunan yazılımlardan bir veya birkaçı görünmezlerse bu sekme yardımıyla hafıza tekrar tazelenmektedir. Seçenekler sekmesi, yazılım tarafından ayarları kendiliğinden yapılmakta ancak kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Kullanıcı kendi isteğine göre yazılımın iç ayarlarını yapabilmektedir. Yazılımın dil seçeneğinde sadece ingilizce dil desteği bulunmaktadır.

Modüller bölümü; yazılımın büyük sekmelerle ana başlık altında verdiği bölümlerin seçiminden oluşmaktadır. Kullanıcı başlangıç sekmesi olarak istediğini ayarlama imkanına sahiptir. Bu sekmeler sırasıyla; Yazılım Kaldırma (Uninstall Programs), Yazılım Başlangıç Kontrolü (Control Startup Programs), Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi (Find/Clean Temporary Files), Başlangıç Listesinin Temizlenmesi (Clean Star Menu) ve İE Bağlam Listesi Temizliği (Cleans IE Context Menu) seçeneklerinden oluşmaktadır. Sırasıyla; Yazılım Kaldırma çubuğu, bilgisayarda bulunan yazılımları gösterir ve kullanıcı tarafından kaldırılmak istenilen yazılım seçilmek suretiyle yazılımın alt tarafında bulunan seçeneklerden istenilen tuş ile yazılım bilgisayardan kaldırılır. Yazılım Başlangıç Kontrolü sekmesi ise bilgisayarda bulunan yazılımları listelemektedir. Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi sekmesi adından da anlaşılacağı gibi kurulum esnasında bilgisayara geçici dosya bırakan yazılımların bu dosyalarını bulup temizlemektedir. Başlangıç Listesinin Temizlenmesi sekmesi yukarda anlatıldığı gibidir. İE Bağlam Listesi Temizlem sekmesi, İE tarayıcısının internette bıraktığı site adres izlerini temizlemektedir.

.: Özellikler :.

Kurulmuş programları kalıntısız olarak kaldırabilme

Kayıt Defterinizi temizleme,

Gereksiz dosyaları silme,

Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,

Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,

Internet Explorerınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,

Başlat menüsü düzenleme ve daha bir çok özellik

Boyut: 5.23 MB

Sıkıştırma: Rar / Şifresiz

MD5: ADB087EDAF51FE3CE0CF51844156EC91

Tarama: KIS 2011 / Durum Temiz

Platform: Windows Xp / Vista / 7

indirj.gif

Your Uninstaller! Pro 7.0.2010.28 ML || En iyi Program Kaldırma Programı

indirj.gif

Your Uninstaller 7.0.2010.13 || Alanında 1 Numara ||Katılımsız

Please register to see this content.

Edited by dryusufbal
Link to comment
Share on other sites

Your Uninstaller! Pro 7.0.2010.28

Key features:

* Completely remove any application installed.

* Deep scan of registry and entire disk for unused registry entries and files.

* Remove programs that could not be removed by Add/Remove Program.

* Uninstall screen savers. [PRO]

* Remove internet surfing traces.

* Backup and restore registry.

* Registration key management.

* Built-in Disk Cleaner helps you find and remove unnecessary files on your disk to save space and make computer faster! [PRO]

* Built-in IE Context Menu Cleaner, cleans the context menu of Internet Explorer. [PRO]

* Built-in Startup Manager, take full control of Window startups. [PRO]

* Fix invalid desktop shortcuts and start menu shortcuts.

* Get the applications detail info even if it hide itself in deep directory, especially useful for finding out "Spy" applications. [PRO]

* Backup/restore installed-applications information.

* Uninstall with SINGLE drag-drop! Just drop a file on Your Uninstaller! icon on the desktop to see what happens! [PRO]

* List installed applications with appropriate icons(same as you see in the Start Menu), you can easily find the application you want to uninstall.

* Powerful search feature allows you quickly find the program you are about to uninstall.

* Automatic detection of invalid installations and removing them with one click.

* Force removal of uninstall related entries in the registry(care to use!). [PRO]

* Lighting speed at startup, 5-10 times faster than Add/Remove Program of Windows XP!

* Export programs list to file or printer.

* More ...

Size: 5.3 Mb

OS: Windows 2000/XP/Vista/7

Home Page: www.ursoftware.com

Interface: Multilingual

Your Uninstaller! Pro 7.0.2010.28_incl serial KuMaSat

:download1:

http://www.megaupload.com/?d=HSJUK9UF
veya
http://letitbit.net/download/60159.62ccca5369b3a8787aab276f5955/Your_Uninstaller__Pro_7.0.2010.28.rar.html
veya
http://turbobit.net/vu32imn14cnd.html
veya
http://vip-file.com/downloadlib/113850888475097044312-60159.62ccca5369b3a8787aab276f5955/Your_Uninstaller__Pro_7.0.2010.28.rar.html

RAR Password: www.2baksa.net

Link to comment
Share on other sites

Your Uninstaller Pro. 7.0.2010.28 Türkçe(Multilang)

ekranresmim000.png

Tam Sürüm Yapmak İçin:

1.Programı kurun ama açmayınız.

2.ursoft.your.uninstaller!pro.v7.0.2010.28-patch dosyasını C:\Program Files\Your Uninstaller 2010 içine atıp çalıştırıp yamalama işlemini yapınız.

3.Şimdi programı açın.Ve key yazan notun içindeki şifreyi girin.Bu yöntemle internet bağlantısını engellemnize gerek kalmaz.

4.View>Languages ten dili Türkçe seçin.Sonraki açılışında Türkçe olur.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:5.9 mb tır.

2wpiipt.jpg

Please register to see this content.

Edited by YAGMURADAM
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

~ ` Your Uninstaller! PRO 7.0.2010.30 ` ~

..EN SON VERSIYON + SORUNSUZ %100 FULL!! + KURULUM..

*KENDI ADINIZLA SORUNSUZ LISANSLAYIN!!*

-: 31.10.2010 TARIHINDE :-

YENI PATCH VE KURULUM DOSYASIYLA YENILENDI!!

YourUninstallerPRO170SGNLIVE.png

~~ Program Bilgisi ~~

Sürüm: PRO v7.0.2010.30

Boyut: 6.51 MB

Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller

Sunucu: Hotfile.com + Fileserve.com

Durum: Yüklendi

Programin Özellikleri;

Your Uninstaller; Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

YOURUNTSPRO7020100SGNLIVE.png

Genel Özellikleri;

-Kayıt Defterinizi temizleme,

-Gereksiz dosyaları silme,

-Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,

-Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,

-Internet Exp.ınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,

-Başlat menüsü düzenleme

ve daha bir çok özellik…

Your.Uninstaller! 2010 ile Gelen Yenilikler;

Windows 7 Desteği

Your Uninstaller! 2010 artık tamamen Microsoft'un yeni işletim sistemi destekler. Windows 7' de bütün yeni özellikleriyle sorunsuz çalışır. UAC, Görev Çubuğu, Pencere Önizleme ve daha fazlası.

Performans Ve Güvenirlik

Your Uninstaller büyük miktarda yeniden tasarlanmıştır. Bu yüzden daha istikrarlı ve %30 daha yüksek performans ile güvenilir davranır.

Yenilenmiş Kullanıcı Arayüzü

Yenilenmiş ve geliştirilmiş arayüzüyle daha rahat ve kolay kullanım için çeşitli araçlar sunmaktadır.

Avcı Modu

Heyecan verici yeni özelliğiyle avcı modu; "Sürükle & Kaldır" özelliğine olanak tanımaktadır. Sadece yapmanız gereken avcı moduna geçip kaldırmak veya düzenlemek istediğiniz programın üzerine gelip tıklamaktır.

Hızlı Kaldırma Modu

Hızlı kaldırma modu zamandan tasarruf sağlar. Sadece tek bir tıklamayla istediğiniz programı sorunsuzca kaldırabilir.

PROGRAMI TÜRKÇE YAPMAK ICIN;

Üst menüden "View - Languages" bölümünden "TÜRKÇE" dil seçenegini seciniz

Your Uninstaller! PRO 7.0.2010.30 (Multilanguage) (FULL)

Hotfile.com Linki

http://hotfile.com/dl/85533216/55ef263/YOURUNS2.PRO.7.0.2010.30.secret.rar

Fileserve.com Linki

http://www.fileserve.com/file/TkZcX3X

Edited by secr€t ++
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

bu sürüm lisanslanmıyordu bunda o sorun var mı acaba

Crack oluyorda daha sonradan netle yakalanıyordu bunun içinde Başlat>Çalıştır daha sonrada şunu yapıştırın C:\WINDOWS\System32\drivers\etc\hosts dosyayı not defteri ile açın:

127.0.0.1 ursoftware.com

127.0.0.1 www.ursoftware.com

Bunları oraya ekleyin..."LnDL"nin yaptığı cracki kullanıyorsanız zaten kolay kolayda birşey olmaz....

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

[center][u][size="4"][b][img]http://imgur.com/7E9HI.jpg[/img]

Your Uninstaller! Pro 7.0.2010.30 Final - Multilingual - Full [/b][/size][/u]
[u][i]Incl. crack & keygen LnDL [/i][/u]
[color="#8b0000"][b]
-Lisanslama anlatımı ile birlikte...(%100 Full Çalışmaktadır...)[/b][/color]

[img]http://imgur.com/5EhsN.gif[/img]

[code]http://www.mediafire.com/?pnv0zbw07arbc9q
or
http://www.duckload.com/download/1031563/Your_Uninstaller_Pro_v7.0.2010.30.Tornado61.rar
or
http://uploadstore.net/4rhxgeuwrta8/Your_Uninstaller_Pro_v7.0.2010.30.Tornado61.rar.html[/code]

[img]http://imgur.com/DyVML.gif[/img]

[/center]

Edited by tornado61
Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

[center][b][img]http://img440.imageshack.us/img440/7726/uninstalle.jpg[/img]


Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

.: Özellikler :.
Kurulmuş programları kalıntısız olarak kaldırabilme
Kayıt Defterinizi temizleme,
Gereksiz dosyaları silme,
Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
Internet Explorerınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
Başlat menüsü düzenleme ve daha bir çok özellik


[img]http://img138.imageshack.us/img138/5661/htfile.jpg[/img]
[code]
http://hotfile.com/dl/85123075/0e9b4ad/Your_Uninstaller_Pro_7.0.2010.28_full.rar.html[/code][/b][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

[color="#8B0000"][b]Your Uninstaller! Pro 7.3.2010.32 Multilanguage[/b][/color]
[img]http://img97.imageshack.us/img97/9785/sshot1br.jpg[/img]

Paket içinde keygen,patch ve serial vardır. Lisans girmeden önce tornado61 in yukarıda verdiği adresleri hosts dosyasına girin. Ayrıca paket içinde anlatım mevcuttur.

:download1:
[quote]http://hotfile.com/dl/87798366/fe92c69/YU_7.rar.html

http://uploading.com/files/dmd65a2d/YU%2B7.rar/

http://www.fileserve.com/file/rzvVrHU

http://www.filesonic.com/file/39721311[/quote]

Link to comment
Share on other sites

[center][b][color=RED][size=3]~ ` Your Uninstaller! PRO 7.0.2010.32 ` ~[/size][/color][/b]
[size=2][color=royalblue]..EN SON VERSIYON + SORUNSUZ %100 FULL!! + KURULUM..[/color][/size]

[color=#FF0000][size=3]*KENDI ADINIZLA SORUNSUZ LISANSLAYIN!!*[/size][/color]

[b][color=#FF0000][size=3]-: 07.12.2010 TARIHINDE :-[/size][/color][/b]
[color=#FF0000][size=2]YENI PATCH VE KURULUM DOSYASIYLA YENILENDI!![/size][/color]

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/YourUninstallerPRO170SGNLIVE.png[/img]

[size=2][u][b]~~ Program Bilgisi ~~[/b][/u]
[i][b]Sürüm: PRO v7.0.2010.32
Boyut: 6.00 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Sunucu: [color=#800040]Hotfile.com + Fileserve.com[/color]
Durum: [color=red]Yüklendi[/color][/b][/i][/size]

[i][u][size=2][b]Programin Özellikleri;[/b][/size][/u][/i]

Your Uninstaller; Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/YRUNSTLLRSGNLIVE2.png[/img]

[i][u][size=2][b]Genel Özellikleri;[/b][/size][/u][/i]

-Kayıt Defterinizi temizleme,
-Gereksiz dosyaları silme,
-Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
-Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
-Internet Exp.ınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
-Başlat menüsü düzenleme
ve daha bir çok özellik…

[b][color=red][u][size=2]Your.Uninstaller! 2010 ile Gelen Yenilikler;[/size][/u][/color][/b]

[b]Windows 7 Desteği[/b]

Your Uninstaller! 2010 artık tamamen Microsoft'un yeni işletim sistemi destekler. Windows 7' de bütün yeni özellikleriyle sorunsuz çalışır. UAC, Görev Çubuğu, Pencere Önizleme ve daha fazlası.

[b]Performans Ve Güvenirlik[/b]

Your Uninstaller büyük miktarda yeniden tasarlanmıştır. Bu yüzden daha istikrarlı ve %30 daha yüksek performans ile güvenilir davranır.

[b]Yenilenmiş Kullanıcı Arayüzü [/b]

Yenilenmiş ve geliştirilmiş arayüzüyle daha rahat ve kolay kullanım için çeşitli araçlar sunmaktadır.

[b]Avcı Modu[/b]

Heyecan verici yeni özelliğiyle avcı modu; "Sürükle & Kaldır" özelliğine olanak tanımaktadır. Sadece yapmanız gereken avcı moduna geçip kaldırmak veya düzenlemek istediğiniz programın üzerine gelip tıklamaktır.

[b]Hızlı Kaldırma Modu[/b]

Hızlı kaldırma modu zamandan tasarruf sağlar. Sadece tek bir tıklamayla istediğiniz programı sorunsuzca kaldırabilir.

[b][color=red][u][size=2]PROGRAMI TÜRKÇE YAPMAK ICIN;[/size][/u][/color][/b]
Üst menüden "View - Languages" bölümünden "TÜRKÇE" dil seçenegini seciniz


[color=Red][size=2][b][u]Your Uninstaller! PRO 7.0.2010.32 (Multilanguage) (FULL)[/u][/b][/size][/color]

[u][size=2][b]Hotfile.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://hotfile.com/dl/87857426/6311cb4/YOURUNSTR.PRO.7.0.2010.32.uLuBeY.rar[/code]

[u][size=2][b]Fileserve.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://www.fileserve.com/file/d296fwW[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

[center][b][color=RED][size=3]~ ` Your Uninstaller! PRO 7.3.2010.33 ` ~[/size][/color][/b]
[size=2][color=royalblue]..EN SON VERSIYON + SORUNSUZ %100 FULL!! + KURULUM..[/color][/size]

[color=#FF0000][size=3]*KENDI ADINIZLA SORUNSUZ LISANSLAYIN!!*[/size][/color]

[b][color=#FF0000][size=3]-: 10.12.2010 TARIHINDE :-[/size][/color][/b]
[color=#FF0000][size=2]YENI CRACK VE KURULUM DOSYASIYLA YENILENDI!![/size][/color]

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/YourUninstallerPRO170SGNLIVE.png[/img]

[size=2][u][b]~~ Program Bilgisi ~~[/b][/u]
[i][b]Sürüm: PRO v7.3.2010.33
Boyut: 8.47 MB
Dil: (Multilanguage) - Türkçe Dahil Tüm Diller
Sunucu: [color=#800040]Hotfile.com + Fileserve.com[/color]
Durum: [color=red]Yüklendi[/color][/b][/i][/size]

[i][u][size=2][b]Programin Özellikleri;[/b][/size][/u][/i]

Your Uninstaller; Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

[img]http://i329.photobucket.com/albums/l398/scrscrscr/SGNLIVEPRO/YRUNNSTLLRSGNLIVE33.png[/img]

[i][u][size=2][b]Genel Özellikleri;[/b][/size][/u][/i]

-Kayıt Defterinizi temizleme,
-Gereksiz dosyaları silme,
-Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
-Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
-Internet Exp.ınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
-Başlat menüsü düzenleme
ve daha bir çok özellik…

[b][color=red][u][size=2]Your.Uninstaller! 2010 ile Gelen Yenilikler;[/size][/u][/color][/b]

[b]Windows 7 Desteği[/b]

Your Uninstaller! 2010 artık tamamen Microsoft'un yeni işletim sistemi destekler. Windows 7' de bütün yeni özellikleriyle sorunsuz çalışır. UAC, Görev Çubuğu, Pencere Önizleme ve daha fazlası.

[b]Performans Ve Güvenirlik[/b]

Your Uninstaller büyük miktarda yeniden tasarlanmıştır. Bu yüzden daha istikrarlı ve %30 daha yüksek performans ile güvenilir davranır.

[b]Yenilenmiş Kullanıcı Arayüzü [/b]

Yenilenmiş ve geliştirilmiş arayüzüyle daha rahat ve kolay kullanım için çeşitli araçlar sunmaktadır.

[b]Avcı Modu[/b]

Heyecan verici yeni özelliğiyle avcı modu; "Sürükle & Kaldır" özelliğine olanak tanımaktadır. Sadece yapmanız gereken avcı moduna geçip kaldırmak veya düzenlemek istediğiniz programın üzerine gelip tıklamaktır.

[b]Hızlı Kaldırma Modu[/b]

Hızlı kaldırma modu zamandan tasarruf sağlar. Sadece tek bir tıklamayla istediğiniz programı sorunsuzca kaldırabilir.

[b][color=red][u][size=2]PROGRAMI TÜRKÇE YAPMAK ICIN;[/size][/u][/color][/b]
Üst menüden "View - Languages" bölümünden "TÜRKÇE" dil seçenegini seciniz

[color=Red][size=2][b][u]Your Uninstaller! PRO 7.3.2010.33 (Multilanguage) (FULL)[/u][/b][/size][/color]

[u][size=2][b]Hotfile.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://hotfile.com/dl/100645695/46a4395/YRUNSLR.PRO.7.3.2010.33.secret.rar[/code]

[u][size=2][b]Fileserve.com Linki[/b][/size][/u]

[code]http://www.fileserve.com/file/MbWYn7F[/code][/center]

Edited by secr€t ++
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

[center][img]http://img205.imageshack.us/img205/4440/20101211125353.jpg[/img]
[b]
[color="#000000"][u][size="4"]Your Uninstaller! Pro 7.3.2010.33 Final - Multilingual - Full [/size][/u][/color][/b]
[color="#ff0000"][u][i]Incl. crack & keygen LnDL [/i][/u][/color]
[u][color="#ff0000"][b]
-Lisanslama anlatımı ile birlikte...(%100 Full Çalışmaktadır...)[/b][/color][/u]

[img]http://imgur.com/5EhsN.gif[/img]

[code]
http://www.mediafire.com/?5n8x2t5y1myuw18
or
http://www.multiupload.com/I7GP1YUY4E
or
http://massmirror.com/c99e0fad1ca7855396ab70fc06593173.html
or
http://www.duckload.com/download/1371598/Your_Uninstaller.Pro.v7.3.2010.33_Tornado61.rar[/code]



[img]http://imgur.com/DyVML.gif[/img]

[/center]

Edited by tornado61
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • Moderator

[center][spoiler][img]http://i.imgur.com/q798g.png[/img][/spoiler]

[u][b][size="4"][color="#000080"]Your Uninstaller! PRO 7.3.2011.02 | 9.56 MB[/color][/size][/b][/u]


[img]http://i.imgur.com/wH8ne.png[/img]

[font="Arial"][color="#000080"][b]Your_Uninstaller_Pro_7.3.2011.02_UIT_by_Tornado.7z | 9.56 MB [/b][/color][/font]

[code]http://www.mediafire.com/?3bp4v59049mrgl2[/code]




[/center]

Edited by TornadoEffect
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

[color=darkblue] Your Uninstaller! Pro v7.3.2011.2 Final[/color]
[color=darkred]Incl.Yeni Crack LnDL[/color]


[img]http://i1216.photobucket.com/albums/dd365/13rule/pro/YourUninstallerPRO170.png[/img]

[quote][b][color=green] Your Uninstaller! Pro v7.3.2011.2 Final[/color][/b]
Son zamanların en iyi program kaldırma aracı olarak bilinen "Your Uninstaller", kendi kendine kaldırılamayan program ve uygulamaları bile rahatlıkla kaldırıyor. [/quote]

[color=darkblue]Program+Crack[/color]
[img]http://img405.imageshack.us/img405/1116/indircopy.png[/img]
[img]http://img.sceper.eu/thumbs/hotfilen.png[/img]

[code]http://hotfile.com/dl/122692845/68747e0/Your.Uninstaller.Pro.v7.3.2011.2.rar.html
[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Moderator

[center] [spoiler][img]http://i.imgur.com/d8LSu.png[/img][/spoiler]
[b][font="Century Gothic"][size="3"][color="#000080"]Your Uninstaller! Pro 7.3.2011.4 Final Mutilinguage (+Türkçe) [/color][/size][/font][/b]
[size="3"][b][font="Century Gothic"][color="#0000FF"]Windows 7, Vista, XP, Me, 98, 2000[/color][/font][/b][/size]
[left][color="#000000"][b]Notlar:[/b][/color]
[/left][left][list][*][color="#0000FF"][color="#FF0000"]Kendi adınıza lisanslama[/color] için keymaker verilmiştir[/color][*][color="#0000FF"]İkinci bir yedek aktivasyon olanağı sunulmuştur.Programın kurulu olduğu dizin:[/color][/list][color="#0000FF"] 64 Bitler için: [color="#FF0000"]"C:\Program Files (x86)\Your Uninstaller! 7"[/color]
[/color][color="#0000FF"]32 Bitler için: [/color][color="#FF0000"]"C:\Program Files\Your Uninstaller! 7"[/color]
[color="#0000FF"] atıp değiştirmeniz yeterlidir.[/color][/left]
[img]http://i.imgur.com/wH8ne.png[/img]

[color="#FF0000"]Your.Uninstaller!.Pro.7.3.2011.4.Ml_UIT_by_TornadoEffect.7z | 9.98 MB[/color]
[code]http://www.mediafire.com/?kssf44jw5co8cwu[/code]
[/center]

Edited by TornadoEffect
Link to comment
Share on other sites

[b]Your Uninstaller! Pro 7.3.2011.4

TornadoEffect kardesımıızın 2.alternatif crack yontemini tek tık katılımsız yapıp sunmak istedim
kısacası tek tıkla program full olur

[code]http://www.multiupload.com/O3MLDDTJ0B[/code]

[color="#F4A460"]TornadoEffect[/color] üstada teşekürler[/b]

Edited by ozanaus
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

[color="#0000FF"][b]ozanaus,[/b][/color] katılımsız için teşekkürler.Çıktığı anda bende yaptım ve katılımsız bölümünde paylaştım.Paylaşımını orada belirtmen daha uygun olurdu.:rolleyes:
[code]http://www.tnctr.com/topic/20220-your-uninstaller-2010-70201030-trke/page__st__40[/code]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...