Jump to content

Firefox Portable Pc Yi Bu Kadar Zorlaması Normalmi


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

sistemim: intel pentium 4(R)   cpu 3.06 ghz, 2 gb dual kit kignston ram 688 mhz mi ne öyle bir şeyolmalı. ekran kartı nividia geforce 9400 gt 128 mb 1 gb bellek. win 7 32 bit onbuka

 

mesele şu firefox portable kullanıyorum. ve açılışınıda kaldığı yerden devam et e ayarladım. ve genelde de 10-15 arası sekme açık. genelde uykuda kapatıyorum pc yi ama firefox porable da kapatıyorum. ama açılırken firefox port. kapatmamaışım gibi firefox exe çalışmaya devam ediyor. bilgisayar bayadır zorlanmaya başlayınca pc açılışında görev yöneticisinden gördüm bunu. cpu %100 ram %76 falan oluyor. elle sonlandırınca firefox portable açmaya çalışınca ingilizce sistemi yeniden başlatıp firefoxu çalıştırın diye uyarı verdi ve pc bu sefer rahatladı.

 

pc nin sistemin zayıf olmasındanmı böyle ? yada firefox portable ı  tam kapatmam için ne yapmalıyım pc uykuda bile kapatsam? 10-15 sekmesi açık firefox portableı sağ yukarıdaki kırmızı çarpı işaretinden kapatmam yetmiyormu? görev yöneticisinde başkada cpu yu falan zorlayan bir şey yok.

 

not: pc 1o yıllık. miyadını doldurdumu dersiniz? ayrıca bilgisayar firefox portablae böyle açıkken ama işlemci sıfırlanmışken bir siteyi yinelediğimde aniden %100 e fırlıyor bu normalmi termal macun falan yinelesem işe yararmı?

Edited by abdülhey
Link to comment
Share on other sites

aynı özellikli pc bendede var 2006 yılından ve dün almışım gibi çalışıyor ,

firefox son sürüm kullanıyorum ve win8.1 yüklü ,

firefox su sitesinden indir

saygılar

saolda ben portable dedim. sürüm arada yükseltiyorum zaten. mesele sistemmi eskidi yoksa firefox portable ı yanlışmı çalıştırıyoruz. 10-15 sekme açık genelde ve açılış kaldığım yerden devam et e ayarlı. firefox portableı sağ üst çarpı işaretinden kapatmama rağmen pc yi uykudan uyandırdığımda firefox portable açıkmış gibi ram ve işlemci yiyor. tam nasıl kapatıcaz diyorum? görev yöneticisinde gördüğüm bu. ayrıca işlemcinin mesela bir siteyi yinelerken birden %100 görmesi normalmi? termal macunu yenilesek işlemcinin işe yaramı dedim. lütfen soruya göre yanıt alalım zahmet olmazsa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...