Jump to content

Asus'un DDR-3 1333MHz'lik Bellekleri Sahneye Çıktı


alperen_69

Recommended Posts

asusddr31bs2.jpg

Tayvan merkezli donanım devi Asus'un artık işlemci ve hard disk dışında kendi markası adı altında üretmediği neredeyse hiçbir PC komponeneti bulunmuyor. Firma bugün LCD monitör ve Kasa çözümlerinden anakart, ekran kartı ve son olarak DDR-3 belleğe kadar hemen her alanda kendisini hissettiriyor.

asusddr33aip8.jpg

asusddr32lw1.jpg

Asus'un hazırladığı ve 1333MHz'de çalışan yeni DDR-3 bellekler ilk etapta firmanın en yeni ve en iddialı anakartlarından biri olan P5K3 Deluxe modeli ile birlikte kullanıcılara sunulacak. Asus'un yeni bellekleri 1333MHz'de çalışmakta ve özel bir ısı emiciye sahipler. Anakartın kutu içeriğine dahil olacak yeni bellekler 2x1GB'lık kit olarak kullanıcılara sunulacak. Aslında Asus son derece basit ama bir o kadar da etkili bir strateji izleyecek. Zira firmanın " anakartlarımızdan en iyi verimi alabilmek için Asus marka optimize bellekleri" kullanan temalı bir kampanya yapması bekleniyor. Firmanın anakart tarafındaki hakim pozüisyonu da göz önüne alındığında Asus'un yetenekli mühendislerinin yanında reklam departmanın da iyi çalıştığını söyleyebiliriz.

Asus'un yeni bellekleri ilk etapta firmanın belirlediği bazı anakartlarda büyük ihtimalle opsiyonel olarak kutu içeriğine dahil olacak. Belleklerin ayrı olarak pazara sunulup sunulmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Bu arada Asus'un yeni anakartı PF53 Deluxe'ün overclock konusunda da hayli iddialı olduğunu belirtelim. Zira bu anakart ile yeni fsb rekorlarından biri daha egale edilmiş. İşte kanıtı;

asusfsbrecordmn2.jpg

kaynak : donanımhaber

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

abi adamlar yapıyo yawww bide bu ramların üzerindeki metallerden bulabiliyozmu yaw benimkilerde yokta:D

Bazı overclock yapan arkadaşlar bakır plakalar kesip ram chiplerinin üstüne koyuyorlar soğutma yapsın diye.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...