Jump to content

Düz Lise Okuyarak Myo'na Gitmek


adam4
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar ben düz lise okudum ve bilgisayar mühendisliği okumak istiyordum. Olmadı malesef bende 2 yıllık bilgisayar programcılığı tercih etmek zorunda kaldım. Daha sonra DGS ile mühendisliğe geçiş yapacağım.

 

Neyse okul başlayalı 1 hafta oldu ama ben alan derslerinde napacağım bilmiyorum. Büyün çocuklar meslek lisesi mezunu ve biliyorlar yani.

Web tasarım,programlama temelleri,veri tabanı gıbi 3 tane çok önemli ders var önümde ve hiç birşey anlamıyorum desem yeridir.

 

Bunlara nasıl çalışmam gerekiyor. Bana yardımcı olacak arkadaşlarımdan yorum bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Veri tabanını 2 sene oldu hala anlamıyorum. veri tabanı ve sql dili diye bir kitap var güzel anlatımlı alabilirsin. Web tasarımı için videolu anlatımlar var onu izle , programlama temellerinide hangi dili görüyorsan o dilin kitabını al  ve bol bol örnek çözmeye çalış mantığını anla yani yapacak bir şeyin yok.

Link to comment
Share on other sites

bende o bölümü bitirdim bişeyler öğrenmek istiyorsan hocaların peşinden ayrılma kafana takılanı derste sor çekinme oraya öğrenmek için gitmişsin sonuçta derste işlediğin konuyu dersten sonra internette araştır bi dahaki derste ne işleyeceğini falan sor hocaya  önceden araştır öyle git derse daha iyi anlarsın  bilen bi iki arkadaşından yardım al 

bizde hiçbişey bilmeyen bile dersi geçiyordu bilen birinin yanına oturup kopya çekiyordu ama sen yapma :D bilenler yardım ederler sana  ve bunlara fazla takılma dgs daha önemli boş vakitlerinde matematik çalış.
 

Link to comment
Share on other sites

Bende düz lise mezunu olup 2 yıllık myo seçtim bölüm bil.tk ve programlama ama ben 1.yıl 1. dönem bitinceye kadar sadece hocayı dinledim ama meraklı biri olduğumdan ikinci dönem biraz daha çözdüm tabiki ikinci dönem babam  bilgisayar gönderdi bu sayede biraz daha rahatlamış oldum. Üniversiteye devam edemedim maddi sıkıntılardan dolayı ailemin yanına dönüp bilgisayar servisinde işe başladım :D ykarıda arkadaşların dediği gibi hocanın canını sıkıncaya kadar ona bilmediklerini ve anlamadıklarını sor :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...