Jump to content

HTML Site Ortalama Sorunu


Recommended Posts

Öncelikle iyi günler :)

ßenim şöyle bir sorunum var.HTML bir sitem var onu Center taglarıyla ortaladığım zaman benm bilgisayarımda herşey iyi güzel ortalanıyor.Ama başka çözünürlükteki bir bilgisayarda baktığım zaman sola yaslı olarak karşıma çıkıyor. :) Bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Sitenin en üstüne <center> en altınada </center> yaptığın halde farklı davranıyosa aradaki kodlarda sıkıntı olabilir. Çünkü benim hazırladığım sitelerde hiç böyle sorun olmuyor.

Link to comment
Share on other sites

Tam olarak şöyle flashlar var sitede flashları doğru yerlere oturtabilmek için Table'ları kullanıyorum daha sonra tagları kullanıyorum.ßenim çöznürlüğümde ( 1024 * 768 ) gayet normal ama evdeki bilgisayarda ( 1280 * 1024 ) Sola yaslı karşıma çıkıyor :lol: Anlatabildiysem ne mutlu bana :)

Link to comment
Share on other sites

Tam olarak şöyle flashlar var sitede flashları doğru yerlere oturtabilmek için Table'ları kullanıyorum daha sonra tagları kullanıyorum.ßenim çöznürlüğümde ( 1024 * 768 ) gayet normal ama evdeki bilgisayarda ( 1280 * 1024 ) Sola yaslı karşıma çıkıyor ;) Anlatabildiysem ne mutlu bana :)

En dıştaki table tagından önce <center> en sonraki </table> tagından sonra </center> kullanırsan ana tablo ortalandığı için çözünürlük ne oldursa olsun sayfa ortalanır. Derdine çare olması lazım.Bir de table tagına align="center" parametresini verirsen. Ortalama ile ilgili problemin kalmaz.

Link to comment
Share on other sites

KARDEŞ HERHALDE BLOG ADRESİN VAR ONU SEN AYARLARSIN SEN DE ORTALI GÖZÜKÜR AMA BAZI MONİTÖRLER ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ UYGUN DEĞİL ONUN İÇİN SAĞA YATKIN GÖRÜNÜR :blink: ANLADIN SEN ONU :blink:

icon13.gifDİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin 3090qz6.jpg Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...