Jump to content

DriverMagic 1.1.0 TR Yama


muselmansuffe

Recommended Posts

DriverMagic 1.1.0

(44.7 KB)

DriverMagic Sürücü güncelleme ve bakım aracıdır. Sürücüsünü bulamadığınız donanımlarınızı tespit eder ve bu donanımlarınıza ait driverlerin isimlerini listeleyerek internetten indirir ayrıca sürücülerinizi günceller. Programda çok gelişmiş bir arama motoru vardır.

DriverMagic programı güçlü bir sürücü (driver) yönetim paketidir. Program, içerisinde çok gelişmiş bir sürücü arama motoru bulundurur. Sizin donanımlarınıza uygun bir sürücü varsa onu bulur ve yüklemeniz için bir download linki verir. İsterseniz sürücü yükleme/kaldırma, orjinal sürücüye dönme veya devredışı bırakma gibi işlemleri yapabilir. Bunun dışında bilgisayarınızdaki donanımların çok ayrıntılı bir listesini çıkarıyor. DriverMagic kullanımı da oldukça basit olan bir yazılımdır.

Yamanın Kurulumu:

Yamayı kurmaya başlamadan önce Driver Magic programını tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Yamayı DriverMagic 1.1.0 programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak bu yama "C:\Program Files\SymplisIT\DriverMagic\Data\Languages\English" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz programı farklı bir klasöre kurmuşsanız, yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.

Not: Her ihtimale karşı "C:\Program Files\SymplisIT\DriverMagic\Data\Languages\English" klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır

http://www.tryama.net/indir/(0A6Kll)_drivermagic_1.1.rar[/CODE]

[/b]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...