Jump to content

Magic Utilities Yamaları


muselmansuffe

Recommended Posts

Magic Utilities 2006 4.23

(37 KB)

Magic Utilities 2006 Programlari güvenli ve kolay kaldirma, sistem açilisinda gelen ya da o an için çalisan tüm uygulamalari izleme ve yönetme özelliklerine sahip bir araçtir. Kurulu olan tüm programlari listeleyen, bilgi veren ve kaldirmanizi saglayan kolay bir arayüze sahip olan yazilim, kaldirilmis programlarin sistemde ve kayit defterinde kalan artiklarini da temizleyebiliyor. Yazilimin sürükle-birak destegi de var. Baslangiç düzenleyici ve islem sonlandirici ile sisteminizde çalisan tüm uygulamalari görmeniz, düzenlemeniz ve gerekirse sonlandirmaniz mümkün.

Windows isletim sistemleri için gelistirilen Magic Utilities 2006 4.23 ; Uninstaller Plus, StartUp Organizer ve Process Killer olmak üzere üç modülden olusmaktadir.

Uninstaller Plus: Bu bilesen sayesinde bir programlari kolay ve güvenli sekilde kaldirabilirsiniz.

StartUp Organizer: Bilgisayarinizi veya oturum açtiginizda otomatik olarak baslayan programlari gösterir. Istediginizin otomatik olarak baslamasini engelleyebilirsiniz.

Process Killer: Bu bilesen bilgisayarinizda arka planda çalisan gizli ve sistem islemleri dahil olmak üzere tüm islemleri gösterir. Istediginiz islemi sonlandirabilirsiniz.(Sistem islemleri hariç)

Programi Türkçelestirebilmek için orjinal Magic Utilities 2006 4.23 programinin bilgisayarinizda yüklü olmasi gerekmektedir

http://www.tes46.com/indir/magic_utilities_2006_4.23.exe[/CODE]

[u][color=#CC33CC]Magic Utilities 2006 4.30[/color][/u]

(38 KB)

[CODE]http://www.magictweak.com/download/mgutil/turkish/turkish.exe[/CODE]

[u][color=#CC33CC]Magic Utilities 2006 4.32[/color][/u]

(38 KB)

[CODE]http://www.tes46.com/indir/magic_utilities_2006_4.32.exe[/CODE]

[/b]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...