Jump to content

RamCleaner 4.1 TR Yama


muselmansuffe

Recommended Posts

RamCleaner 4.1

(435 KB)

Kullanımı gayet kolay programı kurun çalıştırın açılan pencerenin sağ üst tarafında Free RAM butonuna tıklayın ram'ınız temizleniyor...ve sol taraftaki Improve my RAM butonuna tıklayın ram'ınız hızlanıyor bu kadar kolay gelsin.

Not: Programı Trial yani Deneme Sürümü (Full Yapmadan) Olarak Türkçeleştirin. Aksi Taktirde Türkçe Yama Kurulmayacaktır

http://www.tryama.net/indir/ramcleaner_4.1.rar[/CODE]

[u][color=#CC33CC]Regcleaner 4.3[/color][/u]

(2.94 KB)

Tanıtımı

Bu programla registry kayitlariniz kontrol altinda. Regcleaner 4.3 size bilgisayarinizin stabil çalisabilmesi için gerekli bir çok araci bir arada sunuyor. Bilgisayariniza yüklediginiz programlarin kayitlarini inceleyebilir, silebilir yada düzenleyebilirsiniz. Sistem açilisinda çalisan programlari kontrol altina alarak istemediklerinizi silebilir yada yeni kayitlar ekleyebilirsiniz. Uninstall menüsünden gereksiz programlari sisteminizden kaldirabilirsiniz. Dosya türleri bölümünden sisteminizde bulunan dosya uzantilarinin bir listesine erisebilirsiniz. Programla hangi dosyalarin hangi kaynaktan çalistiklarini inceleyebilirsiniz. Yedekleme bölümünden Kaldirdiginiz kayitlari tekrar yükleyebilirsiniz nede olsa insan yapisi hata olabilir.

Araçlar ana menüsünden Sistemdeki tüm DLL dosyalarini ve diger programlarla ortak kullanilan DLL'leri yada Sistem DLL'lerinin bir listesine ulasabilirsiniz.

Reg Cleaner programiyla registry kayitlarindaki hatali girisleri yada geçersiz anahtarlari otomatik olarak yada manuel olarak silebilirsiniz. Böylece bilgisayariniz daha hizli ve kararli çalismasini saglayabilirsiniz. Görüldügü gibi bu program komple bir kayit defteri bakim araci. Hemde Türkçe ...

Zipli dosyayi açtiktan sonra içindeki turkish.rlg dosyasini Programin kuruldugu (C:\Program Files\RegCleaner\Languages) klasörü altina kopyalamaniz ve programi çalistirdiktan sonra ( options/language/select language/ ) turkish.rlg dosyasini seçmeniz sonucu programin Türkçe oldugunu göreceksiniz

[CODE]http://www.geocities.com/turkceyamadeposu3/regcleaner_4.3.zip[/CODE]

[/b]

Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...