Jump to content

Süper Kupa Fenerbahçe'nin...


achilles

Recommended Posts

FB - BJK : 2 -1

5309_B_fb-bjk015.jpg

F.Bahçe ilk yarısı 14. dakika Deivid ve 20. dakika Bobo'nun karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlik ile biten maçta ikinci devrede maçın bitimine 4 dakika kala Kezman'ın golüyle Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti ve Süper Kupa'ya uzananan ekip oldu.F.Bahçe'nin golünden sonra gerilim artarken, Beşiktaş'ta kaptan İbrahim Üzülmez yerde kalan Kezman'a diziyle yaptığı müdehaleden dolayı direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Süper Kupa'da iki takım maçın son anlarına kadar süper bir futbol ile beğeni toplarken, son dakikalarda yaşanan gerilim maçın bu güzelliğini gölgede bıraktı. :lol:

sporx

Link to comment
Share on other sites

ARKADAŞLAR LÜTFEN AMA LÜTFEN Bİ KERE OLSUN KABULLENİN... FENER TÜRKİYE'DEKİ EN BÜYÜK VE EN GÜÇLÜ KLÜP HER YÖNDEN ÇAMUR YAPMAYIN. ADAMLAR ŞAKIR ŞAKIR OYNAYIP MAÇI DA KUPAYI DA ALDI. SİZ GİDİN KEZMAN'I DÖVÜN ÇAMUR YAPIN... ANCAK BAŞKA NE BEKLENEBİLİRDİ Kİ...

EN BÜYÜK FENER :lol:

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.

Ayrıca maçtan bir anektod...

Sinan Engin Utandı!

Takımımız, Süper Kupa maçının son çalışmasını, karşılaşmanın oynanacağı Rhein Energie stadı`nda yaptı. Antrenman sonunda ise yaşanan bir olay güne damgasını vurdu. Alaattin Metin`in haberine göre, çalışmayı izleyen Başkanımız ve Yöneticilerimiz soyunma odasına giderken Beşiktaş Menajeri Sinan Engin`le karşılaştı. Başkanımız, karşısında Beşiktaş’ın yeni menajeri Sinan Engin’i görünce koluna girdi ve “Sen ‘Roberto Carlos’u Fenerbahçe alırsa havaalanına gidip karşılarım’ demiştin.

Şimdi Carlos burada git imzasını iste, yan yana fotoğraf çektir” dedi. Daha sonra Brezilyalı yıldız koridorda görününce Başkan Yıldırım yanına çağırdı ve Carlos’a “Bu Sinan Engin, Beşiktaş’ın menajeri. Senin için ‘Fenerbahçe Roberto Carlos’u alsın, havaalanına gidip karşılarım’ demişti” ifadesini kullandı.

Engin önce güldü, sonra Carlos’un elini sıktı. Yıldırım’ın “İmzasını al” sözü üzerine de utanarak soyunma odasına kaçtı.

Ne diyelim, büyük lokma ye büyük laf konuşma diye boşuna söylememiş atalarımız. Umarız, bu enstantene başta Sinan Engin olmak üzere, Fenerbahçemizin büyüklüğünü idrak edemeyen herkese ders olur.

8/5/2007 5:16:18 PM (ANTU)

Link to comment
Share on other sites

Mükemmelsiniz ne diyim maçtan önce 7 kişiyle 70 lardan bahsedip gsli olarak bjklilere başarılar dileyerek ittifakınızı günceller maçtan sonra sizin takımda olduğunu bile rüyanızda göremeyeceğiniz R. Carlos'a laf atarsınız. Tellonuzu Cisseniizi herşeyinizi gördük. Bu sene lig renkli geçeceğe benziyor...

Link to comment
Share on other sites

2 sene adamı almak icin ugrastınız hala konusuyosunuz..Gorduk dün Carlos'u.

biz 10 sene de uğraşsak aldık. Siz Sinan Engin'in LafLarina Bakın, örnek aLın. Kendi kendinizi Rezil etmeyin onun gibi. :lol:

Konuştukça Batıyorsunuz çünkü :D

Link to comment
Share on other sites

2 sene adamı almak icin ugrastınız hala konusuyosunuz..Gorduk dün Carlos'u.
Ortega'yı aldığınızda da böyle konuşmuştunuz bişe çıkmamıştı Carlos tan da çok bişey beklemiyorum açıkçası göreceğiz beraber :D

fenerbahçe olmazsa rüyalarda görülemeyecek oyuncular bu ülkede top koşturdu..

bu bile bir taraftar olarak onurdur.. :angry2:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...