Jump to content

SehZade

Üye
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • War City

Recent Profile Visitors

649 profile views

SehZade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Bence hd dreambox cihazları düşün yada diğer linux yüklü cihazları. Diğer cihazların yaptıklarını yapabiliyorlar, yazılım çıkıyor sürekli, internete bağlı, güzel uygulamalar kurabiliyorsun(youtube felan), iptv desteği oluyor. Çok fonsiyonel cihazlar. Görüntü kalitesi de güzel. İlla dreambox server almak zorunda da değilsin. Normal yayını izleyebilirsin istediğin gibi.
  2. Sata3 ssd takman gereksiz. Bilgisayarının sata3 destekli olduğunu düşünmüyorum. Boşuna fazla para vermiş olursun. Sata2 destekli ssd içinse takarsan sorun olacağını sanmıyorum ama yinede anakartın eski gibi duruyor bios update gerekebilir ssd için ve sorun yaşatabilir sana. Deneyip bakman lazım ssdnin çalışıp çalışmadığını. Ama normal bir disk işini görecektir eğer sorun hard diskte ise. 500gb üstü ve 5200 rpm hızdan yüksek dönüş hızına sahip bir disk almanı tavsiye etmem sorun yaşayabilirsin.
  3. Arkadaşlar bilgisayarıma deneme amaçlı iatkos l2 kurdum. Donanımlarımı tanıdı sıkıntı olmadan. Ses kartımı tanımadı ama sonradan onu da yükledim sorunsuzca. 10.7.3 sürümüne güncelledim. Ama sistemim arada donmalar yapıyor. Kilitleniyor. Reset atmadan düzelmiyor. Araştırdım biraz ama bir şey bulamadım. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Donanım bilgilerim; [code] Sony vaio vpcf22m1e/b i7-2630qm İşlemci 120 gb ssd NVIDIA GeForce GT 540M Ekran kartı Atheros AR9285 Wireless Network Adapter Realtek PCIe GBE Family Controller Realtek ALC275 Ses kartı [/code]
  4. Sadece Ultimate sürümü güncellemelerden dil yüklemesi yapabiliyor diye hatırlıyorum. Diğer sürümler için de vistalizator isimli programla yükleme yapabilirsiniz. Buradan indirebilirsin. Biraz araştırmayla da nasıl kullanılacağını bulabilirsin. [codebox]http://www.froggie.sk/[/codebox]
  5. Mesele de o işte. O var diye yüklemiyor. Önce kapat diyor.
  6. Bunları görmüştüm ben ama bir şey çıkmadı. Şuan depolarda başka bir sürüm buldum. Onu deniyorum sanırım bu sefer olacak. Ama hala nouveau driverını nasıl kapatılacağını merak etmiyor değilim. Ama yapacak bir şey yok...
  7. Olmadı.Depoları eklerken hata verdi. Eklemedi bir tanesini. Bulamadı driverı. Ama yukarıdaki olay hazır depodan driver yüklemek. Ben onu aramıyorum. Ben Nvidia sitesinden driver indirdim. Kurarken nouveau driverını disable yapın diye hata veriyor, kurmuyor. Amacım onu kapatıp driverımı kurmak. Fedora depolarında da var driver ama beta olduğu için verimli olmuyor.
  8. Evet birlikte geldi. Ben nvidia tarafından verilen sürücüyü kurmak istiyorum.Sorun çıkarmıyor ama donmalar oluyor ki bilgisayarım i72630qm işlemci 6 gb ddr3 ram 128 gb ssd disk ve gt540m ekran kartım var. Donması normal değil bence:S Dediklerini deneyeyim, sağol kardeş.
  9. Sorunum ise başlıktan da anlaşılacağı gibi Fedora 16da nouveau driverını bir türlü kaldıramadım. Dolayısıyla kendi nvidia driverımı kuramıyorum bu yüzden. Nasıl kaldıracağım konusunda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. (Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama açacak başka bir yer bulamadım.)
  10. A-adata s596 128gb turbo ssd disk aldım. Diski bilgisayara taktım fakat windows kuramadım. Windows 7 kurmaya çalıştığımda system tarafından ayrılan 100 mblık kısmı ayırmıyor, elle ayırınca da kabul etmiyor. Windows xp kurmayı denedim onda da disk bölümlendirme kısmına gelince mavi ekran hatası aldım. Cihazı upgrade yapmaya çalışıyorum cihaz bulunamıyor bilgisayar tarafından. Yardımlarınızı bekliyorum.
  11. DirectX 9.0c mart 2008 http://rapidshare.com/files/114403945/DirectX-x86.rar[/CODE]
  12. 4 Part Toplam Boyutu 370 mb Kadar. Sıkıştırılmıştır. Ben kurdum, Zaten kendi uploadım. Çıkınca 5.73 gb oluyor. Yüksek Boyutta Sıkıştırılmış. http://rapidshare.com/files/54437513/H4BM.part1.rar http://rapidshare.com/files/54454167/H4BM.part2.rar http://rapidshare.com/files/54470620/H4BM.part3.rar http://rapidshare.com/files/54420218/H4BM.part4.rar[/CODE]
  13. Sadece Svchost.exe Var Şimdiye Kadar Zararini Görmedim, Bundan Sonra da Görmem Sanırım:D
×
×
  • Create New...