Jump to content

Rollercoaster Tycoon World - Reloaded


_Ninja_
 Share

Recommended Posts


RollerCoaster Tycoon World - RELOADED

yMioxO2.jpg
RollerCoaster Tycoon World - RELOADED
Tür: Simülasyon | Boyut: 4105 MB | Dosya Türü: ISO | Dil: İngilizce, Fransızca, 
Almanca, İtalyanca, İspanyolca, ++

RollerCoaster Tycoon World™ , efsanevi RCT ürününün en yeni bölümü. Bu gelecek nesil tema parkı simülasyon ve inşaat oyunu hayranların çok sevdiği özellikler ve inanılmaz yeni iyileştirmeler içeriyor. Büyüleyici 3 boyutlu ortamlar, hızlı trenler, heyecan verici düz sürüşler, hevesli misafirler, kullanıcıların oluşturduğu içerikler, güçlü sosyal özellikler ve daha fazlası – hepsi çok eğlenceli bir oyunda buluştu!

Serbest Form Cisim Yerleştirme: Oyun içindeki her bir cismi kontrol ederek istediğin açıyla haritada istediğin yere yerleştir. Standart kullanıcılarımızın bu yeniliği daha kolay kullanabilmesi için ayrıca ‘kımıldat’ ve ‘fırça’ yerleştirme fonksiyonlarını da sunuyoruz.

Kıvrımlı Yollar: Çeşit çeşit genişlik, tarz ve şekil arasından kendi eşsiz yol tipini seç. Yollarını düz ya da artık ilk defa olarak neredeyse her istediğin açıda kıvrımlı yap!

Yenilikçi 3D Ray Düzenleyici: Tüm zamanların en iyisi olan ray düzenleyicimizle hayal edilebilecek en havalı ve en çılgın trenleri yarat! Bundan böyle delik bazlı düzenleyicimizi kullanarak raylar 3 boyutlu olarak tamamen yönlendirilebiliyorlar ve hayal edebileceğin her türlü şekli yaratmana imkan tanıyor.

Tamamen Değiştirilebilen Alan ve Su: Muhteşem trenler inşa at ve parkının zeminini tamamen 3 boyutlu, değiştirilebilen alan ve suyla değiştir.

Geniş Oyun-içi Cisim Çeşitliliği: Parkının konuklarını birçok farklı tür tren ve oyuncakla eğlendir ve tüm bunları gözleri adeta yerinden fırlatan gelecek nesil çözünürlükte yap. Önceden yapılmış oyuncak ve trenlerinden manzara ve dükkanlara kadar hepsini kendin seç.

NFO

nERvRollerCoaster Tycoon World (c) Atari11/2016 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Steam      1 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Simulation, StrategyRollerCoaster Tycoon World is the newest installment in the legendary RCTfranchise. This next-generation theme park simulation and building gameincludes fan-favorite features along with incredible new advancements! 1. Unrar.2. Burn or mount the image.3. Install the game. 4. Copy over the cracked content from the /Crack directory on the image to   your game install directory.5. Play the game.6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
	


aE5Aafq.jpg

54h3K1r.jpg

cu1cT0H.jpg


d5L93My.jpg
https://safelinking.net/Yk5Fdka


Fq32x5X.jpg
https://safelinking.net/qCfpHMw


o4Yu3w5.png
https://safelinking.net/wrYLua7

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...