AKINKARAN Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 (edited) Ürünümüzü jilatiniyle kullandım performansından zaten asla şüphe etmedim ancak uydunet ile malesef kullanamadığımızdan onların modemini kullanmak durumundayız evdede verdikleri modem yeterli durumda ürün boşa çıktı ihtiyaç fazlası 3 yıl garantili faturası mevcut zaten şuan bu ürün 450 tl civarındadır. kargosunuda ben öderim Güvenli alış veriş dışında ürün kesinlikle satmıyorum ürün sorunsuzdur beğenmezseniz dediğimin dışında herhangi sorunda paranızı iade ederim . n11 de akaryag adlı mağza sahibiyim Refaranslarımız yağlarımızın satışındaki olduğu gibidir. ürünümüzün 20 ay daha garantisi devam etmektedir. Güvenli satış için isteğe göre gittigidiyor,sahibinden(GET li ) n11 den satış açabirim. FİYAT= 250 ₺ Daha detaylı bilgi isterseniz Whtspp 0554 463 06 27 Edited January 28, 2017 by AKINKARAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts