Jump to content

system disk


halil1487

Recommended Posts

tahminimce bağlantılarında sorun var

yok eğer bağlantılarında sorun yoksa

hdd ve cdroom'daki jumper ayarlarına bak orada da sorun yoksa

bios ayarlarına gir orada hdd yi görüyorsa bağlantı sorunun yoktur demektir

hdd seçeneğinden raid'i işaretle

sorunun düzelir

Link to comment
Share on other sites

Bios un HDD ni goruyormu? eger goruyorsa HDD'en SATA mı ? eger SATA ise ve Normal bir windows kuruyorsan SATA disketin varmı ? Yada TnCXP gibi sürücülerin gömülü olduğu bir CD? sanırım bunlardan dolayı boyle bir hata alıyorsun. He eğer ilk sorunun cevabı hayır ise HDD nin baglantıları ve kabloları kontrol et mümkünse değiştir bütün bunlara rağmen hdd en gozukmuyosa en son olarak başka bir makinede dene hdd ni gene tık yoksa HDD en mefta olmus demektir :blink:

Link to comment
Share on other sites

Bios un HDD ni goruyormu? eger goruyorsa HDD'en SATA mı ? eger SATA ise ve Normal bir windows kuruyorsan SATA disketin varmı ? Yada TnCXP gibi sürücülerin gömülü olduğu bir CD? sanırım bunlardan dolayı boyle bir hata alıyorsun. He eğer ilk sorunun cevabı hayır ise HDD nin baglantıları ve kabloları kontrol et mümkünse değiştir bütün bunlara rağmen hdd en gozukmuyosa en son olarak başka bir makinede dene hdd ni gene tık yoksa HDD en mefta olmus demektir ;)

tamam da arkadaş daha önce kullandığını söyledi. muhtemelen driver sorunudur hiç driveri gömülü bi sistem cd si kullandın mı?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...