Jump to content

Oyun Direksiyonu Kuramama


menelaus

Recommended Posts

Bir arkadaşım Snopy v19 oyun direksiyonu almış ve kurarken muhtemelen hatalı kurduğundan cihazı çalıştıramamış. Bugün beni çağırıp kurmamı istedi. Cihaz ile ilgili olan driverları kaldırıp tekrar tekrar yüklememe rağmen her seferinde usb aygıt tanınamadı mesajını veriyor. Cihaz başka bir makinada çalışıyor ve ben bahsettiğim bilgisayarda başka bir usb cihaz denedim oda sorunsuzca çalışıyor. Bilgiasayarda iki adet usb yuva var ve ben ikisinide denedim.

Şimdi ben bu oyun direksiyonunu bilgisayara yeniden sistem yüklemeden nasıl tanıtmalıyım. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Aynı sorun benim telefonumda meydana geldi. Nforce chipsetli herhangi bir bilgisayarda tanıtamadığım telefonumu (tel pc ye dahili usb modem üzerinden bağlanıyordu), intel veya nforce dışındaki herhangi bir chipsetli pc ye taktığımda tanıyordu.

Eğer bahsettiğiniz aygıt sisteme takıldığı anda sağ alt köşede bilinmeyen aygıt diyor ve aygıt yöneticisnde de aynı şekilde bir ibare beliriyorsa hiç şansınız yok, en güncel anakart driverlarını çekseniz dahi cihaz tanınmayabilir. Genellike bu sorun cihazların içindeki firmware in güncellenmesi ile gideriliyor.

Tavsiyem öncelikle donanımsal açıdan mümkün olduğu kadar benzer başka bir pc ye taktıktan sonra eğer onda da tanınmıyorsa cihazın kusurlu olduğuna kanaat getirdip cihazı satın aldığınız yere ******ürerek değiştirmeniz veya garantiye yollamanız.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...