Jump to content

vistanın ulaştığı son nokta nedir?


photoguy

Recommended Posts

Bence güzel bir işletim sistemi ve son çıkan güncellemeler ile birlikte son derece performanslı çalışıyor. Ve güncellemeleri yapmadan önce gözlemlediğim bir çok hatayıda düzelttiler diyebilirim. Hala bazı hatalar var ama neticede Windows yani Xp'de bile o kadarı yok mu?

Ben şu anda Vista Ultimate sürümünü kullanıyorum ve çokta memnunum. Eğer donanımın yeterli ise ve öyle çok çok programlarla uğraşmıyorsan (bunu diyorum çünkü bazı programlar vistada düzgün çalışmıyor - özellikle düzgün çalışmıyor dedim çünkü ben çok program denerim ve hepsi bir şekilde çalışıyor o açıdan düzgün çalışması önemli - hoş ben daha çalışmayan çok fazla programda görmedim. Netice itibari ile uyumluluk modundan hangi işletim sistemi ile uyumlu ise onu seçiyor ve çalıştırıyorsun misal Xp uyumluluğu ile) yükle derim.

Ayrıca eğer Vistaya geçmede tereddüt çekiyorsan ve şu anda Xp kullanıyorsan onun yanına Vista kur.

Benden bu kadar. Bu ilk mesajımdı senin sorunu görünce dayanamadım cevap yazayım dedim :D

Link to comment
Share on other sites

vistanın ulaştığı son nokta nirvana, şaka bi yana kardeş aslında bu göreceli bir soru, senin ihtiyacı ne onu desen ona göre ayrıntılı bişi derdik, mesela perfonmans benim için önemli diyorsan vista olmaz, ram canavarı çünkü, ama janjanlı olsun diyossan olabilir o zaman, eğer mesele sadece driver ise o aşıldı, yada kur gör zor bişi de deil, taş atcanda kolun mu yorulacak, yaşayar öğren ya amannnnn

Link to comment
Share on other sites

Vista nın şu andaki hali tamamen görüntü arkadaşlar. Eğer görüntü istiyorsanda windowsXP neredeyse birebir vista ya çevriliyor görüntü olarak.

Vista güvenlik anlamında çok sağlam olacak ama dediğim gibi sağlam bir service pack bekle derim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...