GooL Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Merhaba Arkadaşlar; benim isteğim biraz farklı olur mu bilmiyorum ama yine bir yardım alalım dedim şimdi Sorunum: şu altta vermiş olduğum resimde nfs undergraund oyunun texmod adında tpf uzantılı bir mod dosyaları var sürekli bunları monta etmek zorunda kalıyorum isteiğim: resimde işaretlemiş olduğum dosyaları tek sefer tıklama ile açılmasını ve "Texmod Autoload" "default" dosyasına eklemek istiyorum. yani uzantı olmadan windowsta varmış klasör içinde uzantı olmadan çalıştırma diye birşey ama ben pek bilmiyorum örnek: mod1=D:\TexMod\Mass Effect 2\No Selection Box.tpf olmayacakta mod1= No Selection Box.tpf olacak şekilde ve bu kodu da "default" girmem lazım tıklayınca hızlıca çalışsın diye yardımlarınızı beklemekteyim Teşekkürler. istediğimi anlatmaya çalıştım inşallah anlata bilmişimdir [Settings] WinWaitDelay=200 texmod=D:\TexMod\Texmod.exe exe=D:\Games\Mass Effect 2\Binaries\MassEffect2.exe AutoExec=0 [Mods] mod1=D:\TexMod\Mass Effect 2\No Selection Box.tpf mod2=D:\TexMod\Mass Effect 2\ME2-Improved Texture-v1.2.tpf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts