Jump to content

u600 kaçak alacam


Sirius

Recommended Posts

arkadaşlar ben ankarada bir telefoncudan kaçak telefon alacam. yurt dışından getiriyormuş adam burada açtırıyoruz kırdırıyoruz kilidini dedi ve ayrıca türkçeleştiriyormuş gerçek fiyatına göre çok uygun oluyor telefon 400 ytl oluyor ne önerirsiniz ben bu telefonu alayım mı bilgisi olan varsa acele cevap yazsın arkadaşlar ya da ileride kapanır mı bu telefon ne yapayım bilemedim.

Link to comment
Share on other sites

Al Arkadasim Actirirsin Hic Bir Sorun Cikmaz...

kardeş az ayrıntılı bilgi verir misin telefoncuda öle dedi ben güvenemedim adama

arkadaşlar lütfen şu konuya bir el atın ya yardımcı olacak kimseyi bulamıyoruz bu konuda

icon13.gifDİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine p_edit.gif Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Edit'leyiniz.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım kırdırılan telefonlar bir süre sonra kapanıyor.gidiyorsun diyorlarki bunun IM sürsi dolmuş yeniden takıyorlar PC ye yine kırıyorlar.yeni bir IM numarası.

bir gün çok zor durumda olursan ve telefonla bir yeri araman gerekirse ve kapanırsa diye en kötü ihtimalleri düşünmelisin.ve IM numarası kayıtlı olsun isterse en dandik telefon olsun.kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

Arkadasim Telefonun Kapanma Ihtimali %1 Lik Bir Ihtimaldir Oda Baskasi Senin Imei 'ni Kopyalarsa Olur Ki Oda Biraz Zor Yani Sen Guvenebilirisn Arkadasim Sorun Olmaz Saglam Imei Olsun Aldigin Yerde Saglamsa Sorun Olmaz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...