Jump to content

En Güzel Web Sitesi Seçiliyor


trendy

Recommended Posts

En güzel Web Sitesi Seçiliyor

127.jpg

Avrupa'da düzenlenen ''En İyi Web Sitesi'' yarışmasına Türkiye'den tek proje katılıyor

AB Komisyonunun destek sağladığı bilimsel projeler için Avrupa'da ''En İyi Web Sitesi'' yarışması düzenlendi.

Türkiye ise 3 Boyutlu Televizyon Projesinin web sitesiyle yarışıyor. 3 Boyutlu Televizyon Projesinin koordinatörü Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Onural, AB Komisyonu desteğindeki pek çok projenin Ekim ayı süresince ''En İyi Web Sitesi'' yarışmasına alındığını belirtti.

Yarışmanın ilk bacağının, proje web sayfalarının, ziyaretçiler tarafından değerlendirmesinden oluştuğunu ifade eden Onural, finale kalan sitelerin jüri tarafından tekrar değerlendirilerek, birincinin belirleneceğini söyledi. Onural, yarışmaya katılan projeler arasında koordinatörü Türkiye'den tek projenin, 3 Boyutlu Televizyon Projesi olduğunu, projeye ''www.3dtv-research.org'' adresinden oy verilebileceğini bildirdi.

Levent Onural, projenin web sayfasına erişilerek, notların sayfadaki ''Vote for 3DTV'' düğmesi kullanılarak verilebileceğini, yüksek notların Türkiye'nin koordinatörü olduğu projeyi birinciliğe taşıyabileceğini kaydetti.

internethaber

Link to comment
Share on other sites

Desteklemek gerekir ama bilimde milliyetçilik olmaz en iyiyi desteklemek gerekir.

Birde yazıda Prof. Dr. Levent Onural'ın bir sözü çok garip geldi oda "Yarışmanın ilk bacağının" kelimesi. Burada ki bacak heralde söylenmedi. Çünkü bu tarz bir mecaz anlam yapılacaksa orada yazılan söz bacak değil ayak olmalı. Heyecandan söylemiştir söylemişsede, heralde.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...