Jump to content

'Oruç tutmayanlar baskı görüyor' Haberine Yapılan Yalanlama


bloodbower

Recommended Posts

'Oruç tutmayanlar baskı görüyor' Haberine Yapılan Yalanlama

Cumhuriyet Gazetesinin 04 Ekim 2007 tarihli nüshasında "Oruç tutmayanlar baskı görüyor" başlığıyla verilen haberle ilgili olarak Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklama;

BASIN AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Gazetesinin 04 Ekim 2007 tarihli nüshasında "Oruç tutmayanlar baskı görüyor" başlığıyla verilen haberle ilgili olarak aşağıdaki açklamayı kamuoyuna sunarız.

Söz konusu haberde dile getirilen "Öğretmenevlerinde kahvaltı ve öğle yemeği verilmiyor" şeklindeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Öğretmenevlerimiz Millî Eğitim Bakanlığı mensupları ve öğretmenlerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılayan, prestijini arttıran hizmet üreten, kendi hizmet gelirleriyle çalışmalarını sürdüren binlerce insanımıza istihdam imkânı sağlayan sosyal kurumlarımızdır. Hiçbir düşünce fikir ayrımı yapmaksızın hizmet sunmaktadırlar.

Kurumlarımız çalışma saatlerine bağlı kalmaksızın 7/24 saat, hafta sonları yarıyıl ve yaz tatilleri ve bayram dâhil olmak üzere sürekli hizmet vermekte olup, kurumlarımızda Ramazan dolayısıyla farklı bir düzenleme yapılmamıştır. Bu tür haberler kurumlarımızı yıpratmak ve karalamak amacı gütmektedir.

Konuyla ilgili olarak ramazan ayında herhangi bir yeni düzenleme yapılmadığı, restoranların sabah, öğle ve akşam yemeklerinin devamlı olarak verildiğini belgeler ortaya koymaktadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kaynak Meb

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...