Jump to content

TTnet in aile koruma programı


botett

Recommended Posts

Programı kullanma girdiğin siteyi ilk önce kontrol ediyor sonra izin veriyor sitenin açılmasına bu da sana yavaşlamış gibi kullanmana sebebiyet veriyor.

Eğer kullanmak zorundayım dersen içerisindeki ayarlardan sık kullandığın siteleri ekleyip hızlı açılmasını sağlayabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

aynı sorun bendede vardı internet gözle görülür şekilde yavaşlıyodu programı kaldıra bastım hata verdi dosyalarını sildim durmadan hata vermeya başladı Internet Explorer girdim LSP yi kaldır diye birşey çıktı bende kaldır a bastım pc ye reset attı sonra geri düzeldi

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım şu linkteki programı deneyin daha hızlı çalısıyor bu tip programlar explorer de kelime içerik süzerek çalıstıgı için tabiki biraz yavaşlama olması doğal ben bu programı kullandım gayet güzel http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=12434&hl=netron

not: program microsoft tabanlı oldugu için mozilla firefox kullanıyorsanız gecerli olmayacaktır.

alternetif bir konu da hiç bu tarz programlara gerek kalmadan modeminizin firewall ayarlarından kelime secerekte modemden istediğiniz sitelere yada girilmesini istemediğiniz siteleri ve sözcükleri ekleyerek de aynı işlemi yaptırabilirsiniz modeminize fakat modeminizin firewall özelliği olması şarttır.

Link to comment
Share on other sites

Program bence çok kötü olmuş. Sayfalara erişimi çook yavaşlatıyo.

programı kurduktan sonra ilk olarak mynete girmeye çalıştım, pornografi diye engelledi...

izlesene'nin sicak video sayfalarını engellemedi. Engellenenler listesine eklemeye çalıştım ya izlesene'nin tamamını engelledi ya da izlesene . com/videolar/sicak yerine izlesene . com/videolar linklerini tamamen engelledi. Komedi videolarına bile giremedim.

Programı kurduktan sonra 5 dakika içinde bunları yaşadım ve programı kullanmaktan vazgeçtim.

Çok saçma bişey olmuş bence.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...