Jump to content

13. Bilgisayarla Beste Yarışması


mavikiz

Recommended Posts

Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması, insanla enstrümanın hassas ve keyifli buluşmalarını çoğaltmak için 13. kez sanatçıları ve sanata ilgi duyanları bir araya topluyor.

28799.jpg

Koşullardan bazıları: Eserler 3 dakikadan kısa 4 dakikadan uzun olmuyor. Herhangi bir tür kısıtlaması yok. En az bir canlı enstrüman kullanmak zorunlu. Yarışma dileyen herkese açık ve katılım ücretsiz.

Geçen 12 yılda müzikal araştırma, yaratıcılık ve teknolojik farkındalığı artırma yolunda önemli adımlar atan bu deneysel yarışma, yeni olanı tarihsel birikimle harmanlamayı misyon edindi. Her bir sanatçının kendi temasını seçip işleyeceği ve özgün müzikal gramerini konuşturmayı deneyeceği bu yılki yarışmada, yine birbirinden farklı çok sayıda değerli bestenin kendini duyurması bekleniyor. Türkiye Bilişim Derneği Bilişim'06 Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek yarışma, müzik ve teknolojiye gönül verenler için heyecanlı bir paylaşım platformu olacak.

Yarışmada bu yıl, aramızdan ayrılışının 10. yıldönümü nedeniyle büyük müzik adamı "Onno Tunç" adına özel ödül verilecek.

Yarışma Koşulları ve on-line katılım için: http://beste.halici.com.tr

(Cumhuriyet)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...