Jump to content

SUN: Soul of the Ultimate Nation ve rappelz


povlov

Recommended Posts

SUN: Soul of the Ultimate Nation ve rappelz oyunlarını bulabilirseniz sevinirim .aslında bunlar online oynanan oyunlar ama ben pc'de oynamak için istiyorum bir sitede var ama ingilizce ve üyelik paralımı bilmediğim için üye olmadım anlayan biri yardım ederse sevinirim

rappezl oyunu için aha sitede şu :

http://rappelz.gpotato.com/ad/event.php?gclid=CKzYmdrShZACFQ1jMAodcAJhpw

veya

http://download.mmosite.com/pages.php?gameid=269

sun oyunu için:http://download.mmosite.com/pages.php?gameid=152

ama bunlar full mü bilmiyorum şimdiden sağolun

Link to comment
Share on other sites

kardeş bunlar WOW veya knight online gibi oyunlar ve single game seçeneği yok sanırsam! devasa online yani mmorpg diye bilinen bu tür oyunların tekil yani single versiyonları bildiğim kadarıyla yok! Ayrıca bu tür oyunlarda kararlıysan sana age of conan öneririm. çünkü belli bir seviyeye kadar single oynuyosun sonra online geçiyosun, böylece ne zaman online olacağın sana kalıyo, yani sen isteyene kadar süresiz single :warning: ama dezavantajı age of conan system requirements baya yüksek ve ilk DX10 oyunlarından :drinks:

Link to comment
Share on other sites

kardeş bunlar WOW veya knight online gibi oyunlar ve single game seçeneği yok sanırsam! devasa online yani mmorpg diye bilinen bu tür oyunların tekil yani single versiyonları bildiğim kadarıyla yok! Ayrıca bu tür oyunlarda kararlıysan sana age of conan öneririm. çünkü belli bir seviyeye kadar single oynuyosun sonra online geçiyosun, böylece ne zaman online olacağın sana kalıyo, yani sen isteyene kadar süresiz single :closedeyes: ama dezavantajı age of conan system requirements baya yüksek ve ilk DX10 oyunlarından :rolleyes:

yapma yaw kardeş hevesim kursağımda kaldı.kahrolsun kota,kahrolsun telekom

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...