Jump to content

Hp Kartuş Kapak Çıkarıcı


menelaus

Recommended Posts

Hp nin 27 28 56 57 tarzı mürekkep püskürtmeli yazıcı kartuşlarının üstündeki kapağı çıkarmaya yarayan bir pense olduğunu duydum. Ama interette aramama rağmen bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

benim arkadaşım var onun makinası var çok sorunlu olmayan kartuşlar harici dolduruyor mesala geçen gittiğimde 21 numaralı kartuşu 5. kez doldurduğunu gördüm ama öyle bi cihaz kullandığını duymadım kimsenin sen gittigidiyora bak

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım ben onların dolumunu yapıyorum onlarda dediğin gibi pense falanyok üst kapağının arasına bıçak veya düz tornavida tarzı birşey sokarsan açlır kapatırkende 404 le yapıştırırsan bidahikine açabilirsin :blush:

Link to comment
Share on other sites

Kartuşun devresel kısmında sıkıntı yoksa dolumu bende üzerindeki delikleriden yapıyorum. Bu pense ilse kartuş içindeki süngerde sorun yada kuruma varsa kağaı zahmetsizce çıkarıp içindeki süngeri değiştirebiliyorsunuz. Gerekli temizliğide yapınca elinizdeki kartuş piyasada muadil kartuş diye satılan kartuşlar gibi oluyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...