Jump to content

HP VoodooPC’yi satın aldı


trendmark

Recommended Posts

HP VoodooPC’yi satın aldı

2279562.jpg

HP, yüksek performanslı kişisel bilgisayar oyunu sistemlerinin hem tasarım hem de üretimini yapan VoodooPC’yi satın aldı. HP, bunun ardından, Kişisel Sistemler Grubu (PSG) bünyesinde sadece oyun sektörüne odaklanacak bir birim kuracak. Bu birim, en son teknolojilere ve yeniliklere erişim imkanı sunarak, oyun sektörünün ve HP Ar-Ge biriminin aynı yönde ilerlemelerine ortam sağlayacak.

HP, şık tasarımlı, yüksek performanslı bilgisayar oyunu sistemleri üreticisi VoodooPC’yi satın aldığını duyurdu. HP bu gelişmenin ardından, Kişisel Sistemler Grubu bünyesinde sadece oyun sektörüne odaklanacak bir birim kuracak.

VoodooPC ortağı Rahul Sood’un teknoloji başkanı olarak görev alacağı yeni birimin strateji direktörlüğünü ise, firmanın diğer ortağı Ravi Sood üstlenecek. HP Kişisel Sistemler Grubu Bilgi İşlem Müdürü (CIO) Phil McKinney ise, yeni kurulacak birimde genel müdür olarak görev yapacak. HP, pazarlama, satış, destek ve geliştirme çalışmalarında, VoodooPC’nin dağıtım stratejilerini ve marka ismini kullanmaya devam edecek.

HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Direktörü Serdar Urçar, oyun sektörünün öncü markaları arasında yer alan VoodooPC’nin HP bünyesine katılmasından mutluluk duyduklarını ifade ediyor ve ekliyor: “HP, hem oyun geliştirme alanına, hem de dünyanın en büyük online oyun hizmetlerine, iş istasyonlarıyla destek veriyor. Şu anda sektörün iki bölümünde pazar lideri olan HP, VoodooPC ile tecrübelerini birleştirerek, oyun pazarının üç bölümünde birden lider olmayı hedefliyor.”

VoodooPC, dünyanın önde gelen, kişisel, yüksek performanslı bilgisayar üreticileri arasında yer alıyor. VoodooPC, özgün tasarımlarıyla ve kullandığı gelişmiş teknolojilerle bilgisayar sektöründe yeni bir sayfa açma hedefiyle kuruldu. Şirket, bu yolda geliştirdiği dijital eserlerle kullanıcılara ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...