Jump to content

" Archie " Nasıl Okunuyor ?


mahoni

Recommended Posts

archie evet ftp dosylarını armaya yarıyor <_< yarın arama motorlarının tarihsel gelişimi adlı konuda konuşma yapacağım sınfıa..

"web directory" nedir bir yazıda karsıma geldi de..

yazı aynen söyle:

EINet Galaxy Arama Motoru

"1994 Ocak ayında kuruldu. Bugünkü "web directory" sitelerinin atasıdır. Gopher ve telnet sitelerini de içeriğine aldığı için zamanında çok popüler olmuştur. 1994'lerde bir web directory ihtiyacı yaratacak kadar www yoktu."

arama motorlarının tarihi gelişimi kısaca arama motoru hakkında bilgi bulabilceğim site dök. fln biliyorsanız eklerseniz cook sevinirim.. Dersimden yuksek alır size bol bol dua ederim..

Link to comment
Share on other sites

birde bir sorum daha olcak fazla konu kalabalığı yapmamak için buraya yazıyorum. neyse sorum su

konusurken.. ingilizcem fazla iii değildir anlayacağınız gibi lefaffuzlarım kötü..

söle söylesem..

"arkadaslar ingilizcem sizler kadar iyi değildir o yüzden tellaffuz hatası yapabilirm .. sürcerlisan eyledi isem affola..! "

(burda bir hata var mı <_< ) daha önce bu surcerlisan eylediysek affolayı "olacak o kadarda "söylerdi ben cocukken.. kullanırsam bunu sempatik ve sıcak.. aynı zamanda seviyeli bir durum olur diye düşünüyorum..)

Link to comment
Share on other sites

Bence bilmediğin kelimeleri kullanmalısın tabi bilmediklerini bu şekilde sorup öğrenmelisin. Kelime hazinen ne kadar fazla olursa dilini kullanışın o derecede etkili olur. Bu sana hatiplikte, insan ilişkilerinde vb. şekillerde yardımcı olacaktır. Neden sürekli kitap okuyun derler işte bu yüzden. Bilmediğin kelimeleri öğrenmek için. Seni tebrik ediyorum bu şekilde öğrenme arzusu içinde olmandan dolayı...

eğer çekiniyorum gibi bir düşüncen varsa imla klavuzları var tdknın sitesinde mesela. Yada bulamadığın bir kelimeyi yaz google arama motoruna sana yakın bir şekilde verir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...