Jump to content

Dört Mevsim fotoğraf yarışması


mavikiz

Recommended Posts

Kocaeli’nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini belgelemek, tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma için bu yıl da ciddi bir seçici kurul oluşturuldu. Seçici kurulda usta fotoğraf sanatçısı Cemal Turgay’ın yanı sıra Faruk Ertunç, KOÜ-GSF Fotoğraf Ana Sanat Dalı ve KASK Başkanı Süha Kocaoğlu, gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Garbis Özatay, İbrahim Zaman ve Hüsnü Gürsel ve Büyükşehir Belediyesi adına da Başkan Danışmanı Ömer Polat yer alıyor.

42102.jpg

SONUÇLAR 6 KASIM’DA

Seçici Kurul, 4 Kasım 2006 tarihinde toplanarak fotoğrafları değerlendirmeye başlayacak. Sonuçlar, 6 Kasım tarihinde açıklanacak. Sergileme ve ödül töreni ise 19 Aralık tarihinde Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi 10 Mart tarihinden sonra da elindeki fotoğrafları adreslere göndermeye başlayacak.

PARA ÖDÜLLERİ

Yarışmada birinci olan fotoğraf sanatçısı 5, ikinci 4, üçüncü ise 3 bin YTL ile ödüllendirilecek. Bunun dışında Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülü 2 bin, jüri özel ödülü bin 500, üç adet mansiyona ödülünü kazanan sanatçılar da 1000 YTL para ödülü kazanacak.

(haber7)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...