Jump to content

SIZ DE BIR COCUKTA TEBESSUM , BIR EVDE UMUT OLABILIRSINIZ!


mavikiz

Recommended Posts

SIZ DE BIR COCUKTA TEBESSUM , BIR EVDE UMUT OLABILIRSINIZ!..

Okullar aciliyor, ramazan geliyor, recel anneler ari gibi calisiyor!

Bilmeyenlere anlatmak, unutanlara hatirlatmak icin "RECEL ANNELER" kimdir, ne yapar cok kisa ozetliyorum.. .

Bildiginiz gibi ben, annem ve cok yakin dostlarimiz "YASAMAK ICIN YASATMAK GEREKIR" sloganindan yola cikarak bazi faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerden biri de zor durumda olan okuyan cocuklarin ve ailelerin masraflarini ustlenmek. Bu masraflar kirtasiye ve okul masraflarindan, kislik bottan monta, harc, yemek ve yurt parasina, saglik masraflarindan aylik duzenli gelirine kadar, ailelerin yemeginden kirasina, komurunden evin diger eksiklerine kadar uzaniyor..

Gecen sene bu faaliyetlere devam ederken cocuklarin masraflarini kendimiz karsilayamayacak seviyeye gelmistik ancak kapimizi calan kimseyi de geri cevirememistik. Kara kara ne yapacagimizi dusunurken annelerimiz muthis bir yol bulmus ve cok guzel receller yapmaya basladi.

Bunun uzerine Sayin Ali Kirca ATV de ana haber bulteninde bizleri Recel Anneler olarak sunmustu. Ardindan bircok TV kanali ve basin kurulusu ayni ismi kullanmisti ve biz de bu ismin sicakligi ile ozdeslesmis, kabul etmistik. 6 cocukla basladigimiz bu yolculuga bu yil 26 ogrenci ve 8 aile ile baslamak istiyoruz.

18 Eylul de okullar aciliyor amacimiz bu cocuklari eksiksiz okula baslatabilmek ve her yil daha cok el tutmak daha cok evde ve cocukta umut olmak... Bu sayinin artmasinda bizlerin emegi ve sizlerin cok buyuk destegi var, cok tesekkur ederiz... Simdilerde Recel Anneler degisik receller yapmaya devam ediyor, bunun yaninda krokanlar (kitir cerezli sekerleme), ozel ev tekstil urunleri, cocuk-bebek yatak takimlari yapiyor.

Cok guzel, tertemiz ve piyasada olmayan cesitlerde ev recellerimiz, krokanlarimiz ve cok farkli kreasyonlarda tekstil urunlerimiz var!

Recellerimizin hepsi evde yapiliyor, hic katki maddesi yok ve hepsi taze meyvelerden anne ozeni ile yapiliyor. Arabesk, Kokteyl, Oryantal, Kivi, Ananas,Turkiyem yaz, Turkiyem kis, Frambuaz, Mandalina, Bogurtlen, Patlican, Kiraz, Karpuz Kabugu gibi butik recellerimiz yaninda Portakal, Kayisi, Cilek, Gul, Visne, Seftali, Erik, Ayva, Incir gibi klasik recellerimiz var. Fiyatlari 10YTL ile 12,5 YTL arasinda degisiyor. Marketlerden yapacaginiz bu alisverisi bize yonlendirerek hem daha saglikli besinler yemis, hem piyasada olmayan cok farkli tatlari yemis hem de yardimda bulunmus olabilirsinizJ Iftar sofralariniz icin belki bizi dusunebilirsinizJi paris vermek isterseniz icin asagidaki iletisim bilgilerinden bana ya da Recel Annelere ulasabilirsiniz.

Siparisim nasil bana ulasir diye uzulmeyin, Istanbul ve Istanbul disi heryere siparislerinizi ulastirabiliriz. Bu kadar zaman ayirip okudugunuz icin bile cok ama cok tesekkur ederim... Bu maili dostlariniza da gonderirseniz cok sevinirim.

Not: Istediginiz zaman bu kisilerin isimleri ve ayrintilari verilebilir.

SIZ DE BIR COCUKTA TEBESSUM , BIR EVDE UMUT OLABILIRSINIZ!..

RECEL ANNELER ADINA

CAVIDAN DOGUSOY

Telefon : 0216 384 71 50 Fax : 0216 384 50 89

E-Mail : recelanneler@ ttnet.net . tr recelanneler@ yahoo.com. tr

Adres : Aylin Kultur Sanat Evi Sakaci sok. Beyazsaray Apt. No :90 Kazasker/ KADIKOY/ ISTANBUL

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...