Jump to content

Vista Üzerinde Half Life Sorunu Lütfen Yardım Edin


alperica

Recommended Posts

arkadaşlar ben makinalara Windows Vista Home Premium yükledim. Sorunum Counter Strike açılınca bir müddet sonra donuyor.Oyun resim gibi kalıyor hiç bir şey yapamıyorum.Yani ctrl+alt+del kombinasyonu kullanarak kapatabiliyorum.Hata vermiyor.Ekran temalarını vista teması olarak düzelttim Oyunun ekran çözünürlüklerini değiştirmeyi denedim buda çözmedi sağ tuş uyumluluk olarak windows XP sp2 olarak işaretledim anlıyacağınız her yola başvurdum ve çaresizim. cd keyleri hepsinin ayrı yani oyunda değil zannedersem sistemle ilgili bir sorun fakat yinede sorun devam ediyor.Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar varsa yardım edebilir mi ?

sistem :

AMD 6000+ AM2 Dual işlemci

2 gb RAM

ATi Readon 1500X ekran kartı 512 MB

Windows Vista Home Premium işletim sistemi

NOT: aynı sorunu half life 2 ve diğer FPS oyunlarda yapıyor diye yazmışlar forumlarda windows bununla ilgili bir paket çıkarmış bu paketi yükledim.Bilgisayarı yeniden başlattım fakat sorun devam ediyor.

BU YAZIDAKİLERİDE YAPTIM

Microsoft'tan, Vista'da Düşük FPS ve Çakılma Sorunları İçin Yeni Hotfix!

Microsoft, Vista için yeni “Windows Vista KB940105 hotfix”ini duyurdu. Bütün NVIDIA Geforce 6,7 ve 8 kullanıcıları Windows Vista işletim sistemi kullanırken ortaya çıkabilecek “Graphics Virtual Address” problemleri için bu hotfixi sistemlerine yüklemeli. Hotfix, bazı 3B uygulamaları çok yüksek çözünürlüklerde çalıştırırken çakılma ve çok düşük kare sayısı gibi sorunları gideriyor. Bu sorun en çok high end grafik kartlarıyla; Battlefield 2, Battlefield 2142, Civilization IV, Company of Heroes, Half-Life 2, Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth II, Supreme Commander, and Tom Clancy's Rainbow Six Vegas oynayanlar tarafından duyuruldu. Bu hotfixin etkin olabilmesi için ForceWare 163 sürücülerini de yüklemeniz şart.

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

ekran kartın opengl yi destekliyormu oyunun opsiyonlarından opengl yi iptal et birde öyle dene bakalım

EKRAN KARTI OPENGL DESTEKLIYOR AMA CS DE OPENGL'SIZ BIR ISE YARAMIYOR....ARK BIRINCISI SEN VISTA KULLANMAK ZORUNDAMISIN IKICISI DE FPS KAC ALIYOSUN RATE AYARLARIN TAM MI ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...