Jump to content

Tv Kumandasınımediaplayer A Entegre Etmek


myefsane

Recommended Posts

Arkadaşlar avermedia tv kartım var işletim sistemim xp müziklerimi uzaktan kumanda ile yönetmek istiyorum bunu ya mediaplyer a yaada winampla yapmak istiyorum yani tv kumandasını Müzik klasörümdeki mp3 leri yönetmek istiyorum bunu yapmak mümkün mü ?

Not: Sadece sıradaki müziğe geçse bana yeter. Teşekkürler.....

Link to comment
Share on other sites

Verdiğim linkte belirttiği gibi aver32.dll dosyasını winamp plugins klasörünün içerisine avertv32.dll ismiyle atacaksınız. Fakat bu aver32.dll dosyası sanırım avermedia nın windows 98 için gerekli olan driver arasında mevcut.

avermediahp7.jpg

Ben de avermedia tv kartı kullandığımdan, bu aver32.dll dosyasını google da uzun bir araştırma sonunda buldum ve eklentiyi çalıştırdım.Eklenti sorunsuz çalışmakta... Sizin aramamanız için bunu katılımsız hale getirdim.Tek tıkla gerekli olan dosyayı gerekli olan yere atar. ( Katılımsız kurulum )

Not : Aşağıdaki link sadece gerekli olan .dll dosyasını içerir.Plugin i üstte verdiğim linkten indirip kurduktan sonra aşağıdaki linkten indireceğiniz dosyayı çalıştırın ve winamp ı avermedia tv kumandası ile kontrol etmeye başlayın...

Download : 218 Kb.

http://rapidshare.com/files/83989691/avertv.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...