Jump to content

Canon Mf 3220 Çok Fonksiyonlu Yazıcı


casira

Recommended Posts

http://www.resimkaydet.com/resim.php?resim=res12/278612009224722828canonMF3220.jpg

Giriş seviyesi olmasına rağmen sizlere, hızlı lazer baskı, kopyalama ve renkli tarama imkanı sunar. Verimli opsiyonel ağ bağlantısı ile kolay, bakım gerektirmeyen işlem yapabilir, profesyonel, yüksek kalitede çıktılar elde edebilirsiniz.

Özellikler

  • Hepsi bir arada : yazıcı, fotokopi, renkli tarama Huzlı ilk baskı / fotokopi, 11 saniyeden az sürede 1200 x 600dpi baskı çözünürlüğü (geliştirilmiş) 20 sf/dk baskı ve fotokopi Renkli tarayıcı Hepsi bir arada kartuş Opsiyonel ağ bağlantısı

Kullanımı kolay, küçük ve hızlı Lazer Çok fonksiyonlu

Hepsi bir arada verimliliği

Lazer yazıcı, dijital fotokopi ve renkli tarayıcı özelliklerinin tümünü bu küçük hepsi bir arada unite sayesinde masanıza koyabilirsiniz. Kullanımı kolay LaserBase MF3220, ihtiyaçlarınıza göre profesyonel lazer baskı almanızı sağlar. Ayrıca bu üç işi birden yapabilen makine sayesinde yatırım masraflarından da tasarruf edebilirsiniz.

Hızlı İlk Baskı

Baskıya hemen başlayın ve zamandan kazanın. Start printing straight away and save time. Anında sabitleme teknolojisi sayesinde makine istediğiniz anda harekete geçer . Canon'un Gelişmiş Baskı Teknolojisi (CAPT) ve Akıllı Sıkıştırma Mühendisliği (Hi-SCoA) ile LaserBase MF3220 ilk baskıyı 11 saniyeden az bir sürede yapar.

Profesyonel lazer baskısı, hızlı çıktı

1200 x 600dpi gelişmiş baskı çözünürlüğü metin ve grafikler için profesyonel ve kaliteli lazer baskılar yapar. Dakikada 20 sayfa baskı ve fotokopi yapılır. Ödün vermeden hem ihtiyacınız olan hıza, hem de umduğunuz kaliteye sahip olabilirsiniz.

Elverişli renkli tarama

Renkli dökümanlarınızı ve fotoğraflarınızı tarayarak direkt bilgisayarınızdaki bir uygulamaya, e-mail'e ya da PDF'e kaydedebilirsiniz. Kağıt dökümanlar OCR yazılımı kullanılarak standart elektronik dökümana dönüştürülebilir. USB2.0 Hi-Speed arayüz çok fonksiyonlu ile bilgisayarınız arasındaki veri transferini hızlandırır.

Kolay hepsi-bir-arada kartuş

Toner ve bakım gerektiren parçaları içeren hepsi-bir-arada kartuşu değiştirerek LaserBase MF3220 modelinizi yeni alınmış gibi kullanabilirsiniz. Kartuşu sadece bir kaç saniyede değiştirerek yüksek kaliteli baskılar almaya devam edebilirsiniz.

Verimli ağ bağlantısı

Opsiyonel AXIS 1650 baskı sunucusu ile ağ baskısı, PC fakslama ve ağ taraması yapabilirsiniz. Kurulumu ve kullanımı kolay olduğundan iş grubundaki diğer bilgisayarlarla kullanımı oldukça kolaydır.

Arkadaşlar ürünü alalı 10 gün oldu.Gerçekten harika bir yazıcı tonerli olması çok iyi.

Satış sebebim

-Bana çok lüks gelmesi.

-Taşınabilir Disk almayı düşünüyorum.

Herhangi bir arıza veya sıkıntısı yoktur gerçekten çok temiz ve orjinal bir makinedir.İlgilenenler özeldende mesaj atabilirler.

Fiyat : 230 YTL

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...