Jump to content

Crysis Ve Ati Hd2600pro Agp Sorunu


haylaz_prens

Recommended Posts

Arkadaşlar daha 1 hafta önce ATİ HD2600PRO AGP (512MB,SM 4.0, DirectX 10 destekli) bir ekran kartı aldım Crysis kurdumm ama istediğim performansı alamamama rağmen birde açılıştaki yazılar ve oyundaki cisimlerin renkleri birbirine giriyor kısacası görüntüler bozukk Resimde de gördüğünüz gibi nsl bir çözüm olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.

Bu arada Sistem özelliklerim (1 GB DDR400 Ram , Gigabyte p4 Anakart , P4 3.0 478 pin, ATİ HD2600PRO AGP (512MB,SM 4.0, DirectX 10 destekli) bir ekran kartı ) Winxp pro işletim sistemi.

Menüdeki yazılar bozuk gösteren resim

hd2600proagpsd6.jpg

Oyunda cisimleri v.s bozuk gösteren resim.

hd2600proagp2gx0.jpg

Link to comment
Share on other sites

crysis acılısında ince ayar yaptıysan ya da driver üstüne yeni driver kurduysan oynadıgın save dosyası bozulabilir (bende de bozulmustu ) tavsiyem bütün catalyst sürümlerine kaldır en son 8.1 sürümünü ya da omega driver kurup oynamayı dene bende PCIEX versionu wardı sorunsuz calıştırıodu

Link to comment
Share on other sites

bende ondan bahsediyorum zaten driver güncelleştirirken birini silmeden digerini üzerine kurduysan sorun yaratmıs olabilir çünkü aynısını bende yapmıştım tavsiyem

Please register to see this content.

adresine gir bütün ati driverlarını sistemden sil verdigim linkteki driverı kur

Link to comment
Share on other sites

Dediğin gibi yaptım kardeşim üzerine kurmadım. ayrı ayrı kurdum. Yani önce format attım orj. sürücüsünü kurup denedim sonra yine format atıp bu sefer omega yı denedim omegada açarken bile zorlandı bende tekrar orjn. yükledim. Ama sorun hala devam ediyor. Malesef ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...