Jump to content

Windows Xp Kurarken Sorun Yasiyorum


halil53

Recommended Posts

arkadaslar bu konuyu baska yerde acmam gerekiyormu bilmiyorum şimdiden özür dilerim .ben kendi pcmde vistayı kurarken bi sorun yasadım.arkadasta xp yi kurarken aynısını yaptı pc.

sorun su şimdi xp dosyaları kopyaladıktan sonra bölüm secmeden hemen önce söyle bi hata veriyor.pc nizde virüs olabilir.virüs taraması yapin .veya harddisk denetleyicilerini devre dışı birakin restart cekin tekrar deneyin bole şeyler diyo. ve dediklerini yapiyorum gene aynı diyor.eskiş bozuk xp de kaldı pc ve bi xp de yarıda kurulu kaldı yardımcı olan olursa sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

1-Bios tan boot sector write protection 'ı disable yaparsan düzelir diye düşünüyorum yada,

2-2007 başlarında XP de format sırasında soruna bebep olan bir yığın virüs çıktı. Bu virüsler XP kurulumunun genelde Format atma sırasında sorun çıkarark XP kurulmasını engelliyor. Bu virüslerin birçok değişik modeli çıkmış durumda. Bunu aşmanın en iyi yoluda windows 2000 Cd si kulalanarak yavaş ve NTFS format yöntemi ile format atmak ve sonra tekrar XP yi kurmak. Ama bunların dışında Yanlış yayılan Bios ayarla XP format sırasında birçok soruna sebep olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...