Jump to content

Xp Kurulum Hatası


thespecialist

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba..

Orta seviyede sayılacak kadar bilgisayar kullanıcısıyım. Celeron 2.26 256 mb ram ve 30GB diskli 4 senelik çokta iyi çalışan bir notebook sahibiyim. Geçenlerde trojan sebebiyle çöktü, önemli bilgim olmadığı için temizlemek yerine format atayım dedim. ( Zaten vakti gelmişti artık. ) Sizin hazırladığınız TNCXP son versiyonu son zamanlarda bir kaç makinede kullandım ve çok memnun kaldım. ( Bu uygulamanız için ayrıca çok teşekkür ederim, bir çok zahmetten bizi kurtardığınız için. :) ) Fakat bu makinede format atmayı denediğimde, C: sürücüsünü silip formatlıyorum, formatı tamamlayıp sıra kurulum dosyalarını kopyalamaya geldiğinde şu hata mesajıyla karşılaşıyorum :

" Kur C: diskini doğrulayamadı. Sürücüleri incelemek için bilgisayarınızın yeterli belleği yok ya da Windows XP Cd niz hasarlı bazı dosyaları içeriyor. "

"Devam etmek için ENTER'a basın. "

3 farklı cd ile denedim, yine de bu hatayı verdi. Hatadan sonra ENTER yaptığımda daha driver.cab dosyasında takılıp kopyalama hatası veriyor. Bu CD lerle başka makineyi formatlayabildim. Yine CD içindeki araçlardan HDD Regenerator ile disk üzerinde tarama yaptım, 0 bad sector verdi.

Şimdi sorum şu :

Bu hatanın kaynağı RAM olabilir mi ?

HDD sıkıntıyı tespit edemedim. Bu olabilir mi ?

Google üzerinde tüm kelime kombinasyonlarıyla denememe rağmen bu hataya ait bir bilgiye rastlamadım.

Eğer bunlardan hiç birisi değilse bu sıkıntıyı nasıl tespit edebilir, nasıl çözebilirim?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yeni çalışmalarınızı görmek dileğiyle,

Kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...