Jump to content

Internet Explorer 8 Beta Gün Sayıyor


exit

Recommended Posts

Internet Explorer 8 Beta gün sayıyor

5082455.jpg

Merakla beklenen Internet Explorer 8'in ilk betası yakında beta testçilere gönderilmeye başlanacak.

Kısa bir süre önce Microsoft'un beta testçilerine gönderdiği bir e-posta, Internet Explorer 8'in 1. betasının çok yakında dağıtılmaya başlanacağının ipuçlarını veriyor.

Beta'nın aynı zamanda tüm internet kullanıcılarına da açılacağı tahmin ediliyor. Activewin sitesinde Microsoft tarafından gönderilen bilgilerin tüm detaylarına ulaşmak mümkün. Sayfaya "http://www.activewin.com/awin/comments.asp?HeadlineIndex=42767" adresinden ulaşılabiliyor.

Microsoft'un Internet Explorer 8'in ilk tanıtımını Las Vegas'ta Mix'08 konferansında yapabileceğini zaten daha önce duyurmuştuk. Mart başında düzenlenecek olan konferansta tanıtılacak olan Internet Explorer 8'in güncel tüm web ve internet standartlarını destekleyeceği, alınan bilgiler arasında.

Hurriyet

Link to comment
Share on other sites

ie8kucukub0.jpg

Microsoft, Internet Explorer 8'in ilk beta sürümünü bugün yayınladı. Bizleri bekleyen yenilikleri kendi gözlerinizle görmek ve test etmek için yükleyin.

Microsoft bugün sürpriz bir şekilde Internet Explorer 8'i test etmeleri için kullanıcılara sundu. Yeni sürümle birlikte birçok yenilik geliyor. Bunların belki de en önemlisi IE'nin artık standartlara uyumlu bir tarayıcı olmaya yaklaşmış olması. Daha önce Acid2 testini geçeceği söylenen IE8 testlerimizde ne yazık ki tam olara bu testi başarıyla geçemedi. Yine de önemli gelişmeler var, sanıyoruz nihai sürümüyle birlikte var olan problemler de ortadan kalkacaktır.

Windows Live hizmetleri artık tarayıcının içine gömülmüş durumda. Örneğin bir kelimeyi seçip Encarta kullanarak anlamına bakabiliyor, ya da diller arasında çeviri yapabiliyoruz. Ayrıca Internet Explorer 7 "gözüyle" dolaşmamızı sağlayan bir IE7 emülatör tuşu da eklenmiş. Bunlar göze batan değişiklikler.

Risk Sizin

Biz her zamanki uyarımızı yapalım: Bu sürüm Microsoft tarafından sadece web geliştiricileri ve tasarımcılarının denemesi amacıyla sunuldu. Sürekli kullandığınız makinede test etmeniz doğabilecek sorunlar nedeniyle önerilmiyor. Yazılımı kurduktan sonra kaldırmak mümkün, yani biz henüz denemesek de bir göz atıp eski sürüme dönebilirsiniz.

İşletim Sisteminize Uygun Sürümü Linkten Takip Edebilirsiniz

Kurulum İçin Windows XP Güncelleştirmesi (KB946501) isteniyor.linkten ie8 ve güncelleme dosyası ile birlikte indirilebilir

Download

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

inşallah öle olurda yüzümüz kızarır ne diyelim :D
DAHA İNTERNET EXPLORER 7 NİN AÇIĞI ÇOKKEN EXPLORER 8 ÇIKSA NEOLUR BENCE EN İYİ İKİ TARYICI VAR SAFARİ VE MOZİLLA FİREFOX 2.0.1.11
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...