Jump to content

Advanced Tracks Eraser V5.3


YAGMURADAM

Recommended Posts

Advanced Tracks Eraser v5.2

ate_main_big.gif

Program hakkında bilgiler:

Advanced Tracks Eraser, PC nizdeki internet faliyetleri ve biilgisayarda yaptiginiz tüm işlerin izlerini siler. Yazılım internet tarayıcınızın ön belleğini, çerezleri, son ulaşışan dökümanlar listesini siler ve bunun gibi benzeri diğer işlemleri otomatik olarak gerçekleştirir.

Aslında bilgisayarınız sizin aleyhinize çalışan bir casus gibidir. Windows yazılımı hard diskinizde yaptığınız tüm işlemlerin izlerini saklar. Bilgisayarınıza ulaşan ve incelemesini bilen birisi rahatlıkla, internette nereleri gezdiğinizi, hangi film leri izlediğinizi hangi resimlere baktığınız bilgilerine ulaşabilir. Üstelik buna benzer tüm bilgilere rahatlıkla ulaşabilir. Yazılım, bu tür izlerin tamamen silinmesini sağlayan tüm fonksiyonları bünyesinde barındırmakta.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:1.3 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/107567952/ate52.rar

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Advanced Tracks Eraser v5.3

ate_main_big.gif

Tanıtım:

Advanced Tracks Eraser, PC nizdeki internet faliyetleri ve biilgisayarda yaptiginiz tüm işlerin izlerini siler. program internet tarayıcınızın ön belleğini, çerezleri, son ulaşışan dökümanlar listesini siler ve bunun gibi benzeri diğer işlemleri otomatik olarak gerçekleştirir.

Aslında bilgisayarınız sizin aleyhinize çalışan bir casus gibidir. Windows programı hard diskinizde yaptığınız tüm işlemlerin izlerini saklar. Bilgisayarınıza ulaşan ve incelemesini bilen birisi rahatlıkla, internette nereleri gezdiğinizi, hangi film leri izlediğinizi hangi resimlere baktığınız bilgilerine ulaşabilir. Üstelik buna benzer tüm bilgilere rahatlıkla ulaşabilir. program, bu türlü izlerin tamamen silinmesini sağlayan tüm fonksiyonları bünyesinde barındırmakta.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/116344577/Advanced_Tracks_Eraser_v5.3_www.tnctr.com.rar[/CODE]

[/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Rarpass:[/b][/center]

[/color]

[center][b]www.tnctr.com[/b][/center]

[color=#FF0000]

[center][b]Size:1.3 MB[/b][/center]

[/color]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...