Jump to content

Grabjpg Pro V2.7


komando21

Recommended Posts

Grabjpg Pro v2.7

imageqsearchxs6_320.jpg

GrabJPG, internetten resim bulmaya yardımcı olan bir yazılımdır. Programla resim arama ve indirme işlemini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bir anahtar kelime ya da bir site adı yazıp, işlemi onayladıktan sonra GrabJPG resimleri toplamaya başlar. Artık tek tek sitelerden resimleri toplayıp zaman kaybına son. Seri ve pratik bir şekilde internetten resimler indirebilirsiniz.

Arama motoruyla karşınıza çıkan ve çoğu da istemeyeceğiniz resimler yerine doğrudan arama yapabilirsiniz. Ayrıca indirdiğiniz resimleri galeri içinde toplar ve bunların tasnifi daha da kolay olur. Bir gelişmiş resim arama motoru olarak da kullanabilirsiniz. Bir web sitesi ve bağlı sayfalarından resim indirmeyi sağlar. Tarama esnasında web tarayıcı olmadığı için kendinden açılan pencereler ya da buna benzer şeyler açılmaz.

Resim aramak için yapmanız gereken sadece, arama kutusuna arayacağınız bilgiyi ya da siteyi yazıp 'Go' butonuna basmak. (Eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz)

Özellikler

Milyonlarca resim indirebilirsiniz: Yüz, bin değil milyonlarca resim indirebilirsiniz. Program web sitesi olmadığı için internetten doğrudan resim araması yapar, inceler ve indirir.

GrabJPG web sitelerini ziyaret etmez sadece resim taraması yapar.

Kolay kullanımlı arayüz.

Sabit diskinizde indirdiğiniz resimleri koleksiyon halinde oluşturabilir.

İndirilen resimleri web tarayıcınızda ya da resim görüntüleme programıyla açabilirsiniz.

Program ayarlarında resim yükseklik/genişlik bilgileri, dosya boyutu, indirme dizini, isim verme, küçük resim boyutu değiştirilebilir.

9zsvtk.jpg

http://rapidshare.com/files/118909215/Grabjpg_Pro_v2.7.rar.html[/CODE]

[b]ilacı içindedir.alıntıdır[/b]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...