Jump to content

Depolama Siteleri


By_Reis

Recommended Posts

slm arkadaslar yine ben reiss kısacası benim sorum olacak arkadaslar belki konuyu yanlıs yere acmıs olabilirm o yüzden herkesten özürdileri arkadaslar kusurabakmayın şimdi sadede ve KONUYA gelelim abi ben hdd bilgilerime bir kaç program ve ufak oyunlarım var vb şeyler internette veri depolama yani yedekleme istiorum hangi site iii ise vede türkçe var ise yoksa ingilice ben oraya gönderecem dosyalarım siteye bir de 50 100 gb fazla ücretsiz bedava üyelikli bir site acill arkadaslar nasıl yapaılcaıınıda yazı verin sağlam site olsun şimdiden yardımcı olacak arkdaslara tsk ederim ben :clapping:

böle bir kaç sitede ver depolama internet ağına die duydum ama büyük felan aslı varmı yardımcı oluverin lütfen. :) :)

Link to comment
Share on other sites

Öyle 50- 100 gb upload yapmanız aylar alır. Bence önemli olan verilerinizi Google hesabınıza yedekleyebilirsiniz. Gspace diye aratın, forumda vardı sanki.

Link to comment
Share on other sites

doğru söylosun ustam saol ama brz acemilik işte brz mrk o yüzden saol tsk ederim peki verdiin google space verilerim bilgilerimi ufakta olsa aktarabilirim demi saklamadeposu hem bedava saplam ücretsiz yer dimi brz daha acıklık getirmisin dostum .. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Verdiğim bağlantıları bir incele istersen. Birisinde e-postaya dosya ekleme yöntemi var sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam diğerinde de diğer harddisklerin gibi bilgisayarımda görünüyordu. Bedava, evet. Gmail şu an 6786 MB yer veriyor. İstediğin kadarını kullanabilirsin.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=5817&hl=\gmail+drive\

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=29699&hl=gspace[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...