Jump to content

Eurosoft’tan dijital fotoğraf kütüphanesi


trendmark

Recommended Posts

Eurosoft’tan dijital fotoğraf kütüphanesi

2310762.jpg

Türkiye’de eğitim, hobi, kültür ve oyun yazılımları geliştiren EuroSoft, yerli BigSoft markasıyla fotoğraf CD’lerini yeniledi. Türkiye ve İstanbul Fotoğrafları ile Konsept Fotoğraflar CD’nde yer alan fotoğrafların sayısı arttırıldı. Yazılım yenilendi ve arama özelliği ilave edildi. Medya olarak CD’den DVD’ye geçildi. Fotoğrafların serbest kullanım (Royalty Free) özelliğiyle kullanım amacına bağlı olarak telif ödemeye gerek duymadan fotoğrafları kullanabiliyor.

EuroSoft İstanbul Fotoğrafları’nda bin 100 adet profesyonel ve yüksek kalitede İstanbul’un önemli pek çok semtinden fotoğraflar bulunuyor. Ünlü fotoğrafçı Refik Ongan’ın albümünden titizlikle seçilen fotoğrafların yanında İstanbul tarihçesi ve kronolojisi de bulunuyor. Fotoğraflar broşür, İnternet sayfası, el broşürü, reklam, davetiye, katalog, okul projeleri, yazılı raporlar, sunumlar ve daha birçok dokümanda kullanabilme özelliğine sahip ve telif ücreti ödemek gerekmiyor.

EuroSoft’un aynı seride bulunan bir başka fotoğraf arşivi programı ise Türkiye Fotoğrafları’ndan oluşuyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki tarihi, kültürel ve günlük yaşamın içinden çekilen birbirinden muhteşem 1100 adet fotoğrafın yer aldığı Türkiye Fotoğrafları DVD’sindeki tüm fotoğrafları telif ödemeden kullanma imkanı bulunuyor.

Arşivde ayrıca, tasarım mesleği ile uğraşanların projelerine renk katacak ve ilham kaynağı olacak 1650 konsept fotoğraf bulunuyor. Çeşitli konu başlıklarında hazırlanan fotoğrafların bazıları ise dekupe edilerek kolay kullanım imkanı sunuyor. Bu fotoğrafları kelime işlem veya masaüstü yayın ve çizim programlarında kullanmak mümkün. Akıllı program ile kısa sürede ilgili resme ulaşma özelliği olan arşiv DVD’sinde seçtiğiniz fotoğrafı sabit diskinize kaydedebiliyorsunuz.

Boyut: 13X18 cm

Çözünürlük: Ort.150dpi RGB.

Dosya büyüklüğü: Ortalama 200-300 KB

Dosya formatı:

Fotoğraf DVD’leri KDV dahil 35 YTL’den satışa sunuldu.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...