Jump to content

İşyerinde Sinsice Kitap Okuyun


apoo

Recommended Posts

20080609034307_sinsikitap.jpg

Kitap kurtları için Yeni Zelandalı Kitap Konseyi ilginç bir yöntem geliştirdi. İşte işyerleri için sinsi kitap hileleri...

Yeni Zelandalı Kitap Konseyi, kitap kurtları için ilginç bir yöntem geliştirdi. İnternet tabanlı bu yeni yöntem sayesinde patronunuzun haberi olmadan kitap okuyabiliyor hatta kitap dahi yazabiliyorsunuz.

Yeni Zelandalı kitap konseyi, ülke insanlarının iş'te daha çok kitap okuyabilmeleri için güzel bir yol bulmuş. Bildirgeç'te de yer alan bu yöntem sayesinde, kitap kurtları kimsenin haberi olmadan saatlerce kitap okumanızı sağlıyor.

Yeni Zelanda kökenli Readatwork adlı siteye girdiğinizde sizi windows XP benzeri bir başlangıç sayfası bekliyor ve ardından BOOK yazılı simgeyi tıkladıktan sonra ziyaretçi olarak giriş yapmış oluyoruz. Okuyucu siteye girişte XP'nin klasik masaüstü deseniyle karşılaşıyor ve masaüstündeki klasörlerde bulunan power point sunumları ve kitapları okuyabilme avantajına sahip oluyoruz.

Klasörlerin adlarından da anlaşılacağı üzere, şimdilik bünyesinde ünlü yazarlara ve yeni zellandalı semt sakinlerine ait yazıları barındırıyor ve de bu gidişle kitap sayısının artacağı da anlaşılıyor.

Kaynak:İnternethaber

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...