Jump to content

Yahoo şimdi Daha Güvenli


eneskul

Recommended Posts

yahoo-logo_thumb400.jpg

Yahoo! ve McAfee, Yahoo!Search ile daha güvenli bir web arama deneyimi sunmak konusunda ortak oldu. Yahoo!Search'ün McAfee SiteAdvisor teknolojisi ile güçlendirilmiş yeni SearchScan özelliği kullanıcının masaüstü bilgisayarına virüs bulaştırabilecek spyware, adware gibi zararlı yazılımlar ve güvenlik konularında riskli siteler hakkında kullanıcılarına uyarılarda bulunuyor.

SearchScan ile aynı zamanda istenmeyen elektronik postalarla kullanıcıların posta kutularını tıka basa dolduran siteler de tespit ediliyor. SearchScan ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, İtalya, Almanya, Avustralya, Yeni Zelanda ve İspanya'daki Yahoo!Search kullanıcılarının hizmetinde.

Bu yeni uygulama McAfee'nin teknolojisini Yahoo!Search'e entegre ederek kullanıcının bilgisayarına sadece ziyaret edildiğinde dahi zarar verebilecek sitelerin Yahoo!Search sonuçlarında görünmesi engellenmesini sağlıyor.

SearchScan aynı zamanda arama sonuçlarında kırmızı bir uyarı işareti ile potansiyel olarak riskli siteler konusunda kullanıcılara uyarı vererek işlemlerine devam ederken dikkatli olmalarına olanak tanıyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...