Jump to content

Turkcell, Abonelerine Bedava Cep Dağıtıyor


apoo

Recommended Posts

20080612070447_ceptelefonu.jpg

Turkcell, numara taşınabilirliğinde olası abone kaçışını önlemek için 18 aylık kontrat karşılığı cep dağıtıyor. Cayma cezalarına dikkat!

Numara taşınabilirliğine karşı şimdiden önlem almak için çalışmalara hız veren Turkcell, 18 aylık kontrat karşılığı mevcut abonelerine 'cep telefonu' veriyor. Turkcell'in en az 6 aylık bireysel abonelerine uyguladığı bu kampanyadaki amaç, uzun dönemli kontrat ve sabit tarife paketi vererek, bir anlamda müşterilerini şimdiden kendisine bağlamak olarak açıklanabilir.

Turkcell'in Alo 480, 1200 ve 2500 gibi dakika limitleriyle bir paket olarak sattığı bu tarife seçeneğinde, seçilen paketin değerine göre telefon modelleri hediye ediliyor. En üst dakika limitini seçenler Nokia N73, Samsung G600 ya da LG KU990 modellerinden birini alabiliyor.

650 YTL'LİK CAYMA CEZASI VAR

Tabii ki bu tarife paketlerinin ve bedava cep telefonu verilmesinin arkasında bir de 'cayma cezası' var. Eğer ki, ileride çıkacak olan numara taşınabilirliği uygulamasıyla başka operatörün daha cazip teklifini beğenirseniz ve de Turkcell'in bu paketi için kontrat imzalamış durumdaysanız, şirketin belirlediği cayma cezasını ödemelisiniz. Cayma cezaları 6 aylık dilimler halinde hesaplanıyor ve alınan telefon modeline göre değişiyor. Bu bilgileri de Turkcell'in sitesinden (notlar bölümü) detaylı olarak görebilirsiniz. Cayma cezalarının 78 YKL'den başlayıp, 650 YTL'ye kadar çıktığını hatırlatalım.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...