Jump to content

Pdf Dosyaların ıcın Acele Yardım Arkadaslar


uSTA33

Recommended Posts

49z0a37093nw4.jpg

turk.gifPDF okuma ve düzenleme programıdır. Bu sayede PDF belgeleri açar, dönüştürür, oluşturur ve kaydedebilirsiniz. Program DOC, RTF, TXT, HTML, XML dosyalarını dışarıdan alabilir; DOC, TXT, HTML olarak dışarı verebilir. PDF dosyalarına alt, üst başlık, tablo, resim eklenebilir.

Bir PDF dosyası oluşturmak için önce 'File > New' yoluna tıklayıp açılan pencereye dosya adı, size, en/boy (inç), sayfa kenarlığı, içerik (renk) bilgileri girdikten sonra boş çalışma sayfası açılarak çalışmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra bir Word sayfası gibi yazı yazıp, düzenleme aracılığıyla düzenleyebilir; resim, tablo eklenebilir.

Oluşturduğunuz PDF dosyasını ayrıca güvenlik parolası kurarakta kaydedebilirsiniz. Parola koruması sayesinde parolayı bilmeyen PDF dosyasını açamaz.

eng.gifMicroAdobe PDF Editor is a professional software for editing PDF. You can create and edit PDF file just like operating Mircosoft Office Word. It supports BookMark and page browser and allows you to import word(.doc), Html, Rtf file.Tool, yes, but easy to use.

http://rapidshare.com/files/47391427/MicroAdobe.PDF.Editor.6.2.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...