Jump to content

Cep Için Dosya Çevirici


necati41

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar,

Bir arkadaşımın N73 cep telefonu var ve html biçiminde bir dosyası varmış ve o dosyayı cep telefonuna yüklemek ve ihtiyaç olduğunda okumak istediğini söyledi. Ben şimdiye kadar özellikli telefon kullanmadığım için hiç araştırma yapmamıştım. Şimdi hem arkadaşıma yardım etmek hemde kendim öğrenmek istiyorum. Bu tür dosyaları çeviren programlar konusunda yardımcı olacaklara teşekkür ederim. Hangi programlar ve nasıl yüklenirler.?

Link to comment
Share on other sites

Başlığı okurken hemen firefoxtan sayfayı kaydedip htm olarak kendi telefonuma (n82) bt üzerinden gönderdim, bağlantı gerektiren linkler için bağlantı istedi ama forumdaki mesajları gösterebiliyor. n73'te de gösterebilmesi lazım diye düşünüyorum.

Link to comment
Share on other sites

Cevaplarınız için teşekkürler kardeşler,

Sanırım eksik anlatımdan dolayı tam cevabı alamadım. Ben dosyayı görmedim, arkadaşımın söylediği "html" dosyası sözü üzerine burada yazdım. Sanırım bu dosya bir "İlmihal" bilgileri içeren dosya. Bunu cepten ihtiyaç olduğunda okumak istiyor. İşte bu ve benzeri dosyalar için çevirici programlar izahatlarıyla birlikte olursa makbule geçer.

İlgileneceklere teşekkürler.

Arkadaşlar bahsettiğim dosya tipi aslında " .chm " dosyası . Fare ile üzerine gelince "html" dosyası gibi bilgi veriyor ancak özelliklerine bakılınca CHM dosyası olduğu görülüyor.

İşte bu .chm dosyalarını ".jar" dosya tipine çevirecek program arıyorum. Teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Merhaba Arkadaşlar,

Hemen üstteki mesajımı editleyip ne aradığımı daha ayrıntılı yazdım ancak editlenen mesajlar dikkat çekmiyor sanırım bu nedenle üst üste 2 mesaj yazmış oluyorum kusura bakmayın.

Üstteki mesajımda ne istediğim yazılı. Lütfen bilenlerden yardım bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...