Jump to content

Zyxel Adsl Modem 660hw-t1 Adsl 4 Port Wifi/rt


FireFox3

Recommended Posts

3_FAXZRMM000007.jpg

Genel Özellikler :

ADSL 2+ 4-port Gateway

ZyXEL’in Prestige 660H serileri HOME ve SOHO uygulamaları için hepsi bir arada olan bir ADSL gatewaydir. ADSL gateway yüksek hızlı ADSL2+ port ve 4-port 10/100Mbps otomatik MDI/MDIX ethernet switchten oluşmuştur.

Prestige 660H serileri SPI(Stateful packet inspection) ve bir çok Firewall güvenlik özellikleri davetsiz network girişimlerine karşı koruma sağlar. Ayrıca Sıfır Konfigurasyon , Trafik Yönetimi ve MBM (Media Bandwidth Management) gibi özellikler işlemleri ve fiyatları minimuma indirirken maksimum performans sağlar. Yönetimi web temelli konfigurator ve yönetici sihirbazı ile daha kolaydır. Yüksek performanslı ve kolay kullanımlı ZyXEL’in Prestige 660H’ı ev ve SOHO kullanıcılarının ihtiyaçları için en iyi çözümdür.

Yüksek Hızlı internet erişimi

Prestige 660H serileri var olan bakır kablolar üzerinden yüksek hızlı ADSL,ADSL2 ve ADSL2+ hızlarını destekler. 12Mbps(ADSL2) veya 24Mbps(ADSL2+)’e varan hızlarla prestige 660H serileri yüksek data transfer hızı ve geleneksel ADSL ‘den daha iyi band genişliği sağlar. Prestige 660H serileri ayrıca RE ADSL(Reach Extended ADSL) büyük yoğunlukta en iyi performansı destekler. Prestige 660H serileri bugünün haberleşme servisleri ile yarının birleşik servisleri arasında anahtar hat sağlar.

Yüksek Hızlı Uzun Menzilli Wireless LAN Bağlantısı

802.11g wireless standart uyumluluğu 54Mbps hızlara kadar data geçiş hızlarını destekler. 802.11g+ wireless teknolojisi ile Prestige 660HW serileri ZyXEL’in ZyAIR G-160 wireless PC kartları ile kullanıldığı zaman 100Mbps wireless taşıma hızlarına ulaşır.

Dayanıklı, Modern Firewall Güvenliği

ICSA sertifikalı ZyNOS işletim sistemi Prestige 660H serilerinde modern firewall performansı ve sağlam güvenlik sağlar. Stateful Paket Inspection, DoS(Denial of Service) ve DDoS temelli firewall hackerlara , davetsiz misafirlere ve diğer tehlikeli durumlara karşı ilk savunmayı sağlar.

Media Bandwidth Management (MBM)

Prestige 660H serileri Quality of Service (QoS) garanti ederken network kaynaklarını tahsis etmek için network yöneticilerini yetkilendirir. MBM(Media Bandwidth Management) fonksiyonu media servislerine öncelik tanır, VoIP, video streaming, video-konferans ve MP3 uygulamaları gibi günlük işlerde üretimi ve verimi artırır.

Sıfır Konfigurasyon

Prestige 660H’ın Sıfır Konfigurasyon teknolojisi kullanıcıları zahmetsizce bir DSL bağlantısına bağlar. Gateway içinde varolan , kullanıcı dostu bağımsız işletim sistemi hostlardaki bütün işletim sistemlerini destekler.

Donanım Ayrıntıları

Ürün Highlights

*

Yüksek hızlı 54Mbps Wireless bağlantı

*

Web arayüzünden kolay konfigurasyon, monitoring ve kontrol

*

güçlü, modern Firewall güvenliği

*

Güvenli Virtual Private Network

*

Plug and Play bağlanabilirlik

*

Güvenli ve sağlam Teknoloji

Routing Özellikleri

*

Internet Protocols : PPPoA, PPPoE

*

RIP v1 ve v2 ile Static routing ve Dynamic Routing

*

DHCP Server, DHCP Client, DHCP Relay

*

Dynamic DNS

- DynDNS.org

*

IP Alias enables up to 3 Virtual-LAN networks

*

Traffic Redirect

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows 2000

Windows XP

Router Desteği

Var

Harici Konnektör

4 x RJ-45

1 x RJ-11(Modem)

Güvenlik Duvarı(Firewall

Yok

Garanti Süresi

24 Ay

ADSL Desteği

ADSL2 +

Fiyatı 50$+Kdv'dir... Ürün sıfırdır... İsteyen olursa faturası da gönderilecektir... Yalnız faturada başka ürünlerde vardır...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...