Jump to content

Akinsoft Cafeplus 8 (tİb) Tarafından Onaylandı.


v3nom_47

Recommended Posts

20080628113324_akinsoftlogo.jpg

AKINSOFT CafePlus 8 (Tİß) Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Tarafından Onaylandı.

01/11/2007 tarih ve 26687 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan internet toplu kullanım sağlayıcıları hakkında getirilen yönetmeliğe göre internet kafelerde kullanılan programların, belirtilen teknik şartnameye uygun ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından onaylanmış olması gerekiyor.

Türkiye'de ve Dünya'da 1700'ü Aşkın Çözüm Ortağı, 120'yi aşkın program arşivi ile yazılım sektörünün önemli oyuncusu AKINSOFT, üretmekte olduğu CafePlus programının 8'inci versiyonunu, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın belirttiği şartnameye uygun olarak hazırlayıp ilgili makamlara onaylatmıştır.

TİB tarafından onaylanan CafePlus 8 programına geçiş yapmak isteyen CafePlus 7 kullanıcılarının, CafePlus 8'e geçerken herhangi bir upgrade ücreti ödemeyeceğini belirten AKINSOFT, CafePlus 7 den CafePlus 8 e geçmek isteyen kullanıcılar AKINSOFT CafePlus 8 programı yasak site güncellemeleri, AKINSOFT server sistemi kullanımı, kayıt ve bakım giderleri için cafe filtreleme hizmet ücreti olan 80 YTL + KDV ödeyerek CafePlus 8'e sahip olacaklarını bildirdi.

İnternet kafelerin, belirtilen yönetmeliğe göre kısa süre içinde onaylı kafe yönetim yazılımına geçmeleri gerektiğinin altını çizen AKINSOFT, daha önce kafe yazılımı kullanmayan ancak yapılan yasal düzenleme gereğince, cafe filtreleme sistemlerine sahip olmak isteyen internet kafe sahiplerinin, 81 ilde 1700'ü aşkın AKINSOFT Çözüm Ortaklarına uğrayıp program lisans ücretini ödeyerek AKINSOFT CafePlus 8 programını temin edebileceklerini belirtiyor.

Bu bağlamda AKINSOFT'un insanlığa en iyi hizmeti ve desteği sağlama misyonuna, yapmış olduğu faaliyetler ve çağın gereklerine göre geliştirdiği hizmetler ile bir kez daha tanık oluyoruz.

+28 Haziran 2008 Cumartesi, 11:33

Akınsoft 8'den Görüntü.

cafe_prg_res.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

filtrenk5.jpg

20.07.2008 19:09:16 Dosya C:\AKINSOFT\CAFEPLUS8\SERVER\SERVERFILTER.EXE: detected Trojan programı 'Backdoor.Win32.Hupigon.axbr'. Kullanıcı: WORKGROUP\.****$, bilgisayar: localhost.

20.07.2008 19:09:16 Güvenlik tehditleri tespit edildi. Hemen etkisiz hale getirmeniz önerilir.

kaspersky' de böle dedi tamamı ile filtresi başlı başına trojenmi?

Link to comment
Share on other sites

crack olsaydı full süper olacaktı yaa

cracki var kurdum arkadaşın cafesine ,birkaç gün sonra arkadaşın cafesinde otururken bir yere gitti zır zırr bir telefon akınsoft konya ;

cafeplus 8 kullanıyormuşsunuz lisansınız varmı :)

tavsiye etmem

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...