Jump to content

Titan Backup V2.1.0.63


HoT_JaZz

Recommended Posts

Titan Backup v2.1.0.63

titan-rosu.jpg

Tanıtım:

Titan Backup, tüm dosya ve bilgilerinizi yedeklemek ve güvenle korumak için hazırlanmış, profesyonel çözümler sunan, güvenlik yazılımıdır. İyi tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve esnek programlayıcısı ile otomatik yedeklemeleri düzenlemek çok kolay. ZIP sıkıştırması özelliği ile disk alanınızdan tasarruf edebilir, 256 bitlik AES şifrelemesini kullanarak da gizli verilerinizin tamamen güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

Titan Backup, önemli verilerinizin yedeklerini güvenli bir şekilde alabilmeniz için tasarlanmış, ev ve küçük çaplı ofislerde kullanılabilecek basit ve eksiksiz bir çözümdür.

İşte siz bilgisayar kullanıcılarına sunduğu üstün özellikler:

Kolay kullanımlı sihirbaz tabanlı yapı ve Task (Görevlendirmeler) arasında kolay navigasyon.

Titan Backup, halihazırda birçok bilinen programla uyumlu eklentileri ve bu programlarla uyumlu birçok özelliği beraberinde getirir. Kısaca kullandığınız programlardaki dosyalar ile sınırlı kalmaz, ayarlarınızı da yedekleyebilir. Bu programlardan bazıları; Microsoft Outlook, Outlook Express, Firefox, Opera, Thunderbird, Eudora, Windows Ayarları, Sistem kayıt defteri vs..

Kendi kendine açılabilen sıkıştırılmış Backup (yedek) dosyaları ve standart zip dosyası yaratma özellikleri.

Versiyon değişimlerinde veya dosyalarda değişim olunca, Titan Backup meydana gelen farklılıkları algılayarak yalnızca değişiklik olmuş dosyaları backup yapma (yedekleme) özelliğine sahiptir.

256-bit AES şirfeleme sistemi ile güçlü ve güvenilir yedek alabilme. ( askeri alanda kullanılan şifreleme sistemidir. )

Yapılan işlem öncesinde veya Sonrasında komut atayabilme. ( Yedeklemeden önce adını değiştir gibi veya yedek aldıktan sonra bilgileri bana email ile gönder gibi..)

Sanal ortamdaki tüm aygıtlar üzerine Backup yapabilir. LAN, CD/DVD, Çıkarılabilir aygıtlar, FTP sunucuları, vb.

Windows kayıt dosyasının (registry) yedeğini alabilir.

Entegre ve kolay kullanımlı task (görev) takvimi.

Backup taskleri ile ilgili email üzerinden bilgi gönderebilir. Backuplarınızı uzaktan da alabilir veya durumlarından haberdar olabilirsiniz.

Detaylı log dosyaları sayesinde her Backup bilgisini kayıtlı tutar ve istediğiniz an ulaşmanızı sağlar.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/128077194/Titan.Backup.2.1.0.63_dT.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Titan Backup 2.1.0.63 + Crack

qsuj6f.jpg

Tanıtım:

İş verilerinizi kaybederseniz neler olur? Hiç merak ettiniz mi? Peki ya dijital fotoğraflarınızı, e-postalarınızı, önemli belgelerinizi, veritabanı dosyalarınızı ya da en sevdiğiniz elektronik kitaplarınızı? Bu durumda ne yaparsınız? Herkes, bilginin paha biçilmez olduğunu bilir ve bilgiyi kaybetmenin zararı ölçülemez.

Bu nedenle yedekleme, verilerinizin bir tür sigortalanması olarak görülebilir. Ve veriler de çok kolay kaybedilebilir: Sabit diskiniz bir anda bozulabilir, bir virüs tüm dosyalarınızı bilgisayarınızdan silebilir veya masaüstü/dizüstü bilgisayarınız çalınabilir. Tabi yangınlar, su baskınları vb. ayrı tehlike...

Ancak yedekleme yapmışsanız tüm bu olasılıklar birer trajediye dönüşmez. Verilerinizin kısa zaman önce yedeğini almışsanız, bu verileri geri yükleyip işinize kaldığınız yerden devam etmek çok basit. Yedekleme, sadece acil durumlar için önemli değildir. Mesela yeni bir bilgisayar almışsanız, yedekleme yazılımı ile eski bilgisayarınızdan yedeklediğiniz belgelerin tamamını da kolayca yeni bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Yedekleme ayrıca PC'nize yeni bir donanım ekleme kararı verdiğinizde de önemlidir.

Titan Backup, önemli verilerinizin yedeklerini güvenli bir şekilde alabilmeniz için tasarlanmış, ev ve küçük çaplı ofislerde kullanılabilecek basit ve eksiksiz bir çözümdür. Önemli dosyalarınızın ve belgelerinizin yedeklerini, aralarında CD/DRD-RW, taşınabilir aygıtlar, ağ üzerindeki sürücüler ve uzaktaki FTP sunucularının da bulunduğu hemen hemen her tür veri depolama aygıtına otomatik olarak yükleyebilir.

İyi tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve esnek programlayıcısı ile otomatik yedeklemeleri düzenlemek çok kolay. ZIP sıkıştırması özelliği ile disk alanınızdan tasarruf edebilir, 256 bitlik AES şifrelemesini kullanarak da gizli verilerinizin tamamen güvende

olduğundan emin olabilirsiniz. Crack mevcuttur.

İndirmek İçin:

http://rapidshare.com/files/128372099/Titan_Backup_2.1.0.63.zip[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...