Jump to content

Winhttrack 3.42 V2


Recommended Posts

WinHTTrack 3.42 v2

WinHTTrack istediğiniz web sitesini tümüyle indirebilen ücretsiz bir programdır.

WinHTTrack bir web sitesinin alt bağlantıları,resimleri ve diğer elementleriyle birlikte bilgisayarınıza indirebiliyor. Dolayısıyla indirdiğiniz web sitesini internete bağlı değilken gezebilirsiniz. Basit ve ileri kullanıcılar için ayarlar mevcut.

İstediğiniz web sitesini internet olmadan istediğiniz yerde ayrıntılı gezme fırsatı.Özellikle WebMasterlar için siteyi tüm ayrıntılarıyla inceleme fırsatı.

Download:

http://rapidshare.com/files/129101091/winhttrack-3.42-2_Ggeforce.exe.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Yayınladığım programların hepsini tarama yaparım, ondan sonra yayınlarım. Güncel nod32 smart security ile tarama yaptım, birşey yok. Sizde eklermisiniz içinde hangi dosyada trojen bulduğunu merak ettim. Ayrıca indiren kişilerde tarama yapıp belirtirlerse sevinirim.

İşte nod32 smart security ile yaptığım tarama, temiz.

wwwjc9.jpg

Edit: Online tarama sitelerinden taradım. Anti virüsler kurulum ekranının gözükmemesi sağlayan sakla.exe dosyasını virüs olarak görmüş. Yani dosya temizdir. Herhangi bir virüs, trojen vb. illetten yoktur. :D Aşşağıdada belli oluyor zaten.

Bu içinde sakla.exe varken yani burada uplound ettiğim dosya katılımsız program. Görüldüğü gibi sakla.exe yi şüpheli görüyor. Fakat temizdir, kurulum ekranın gizlenmesini sağlar.

taramafv6.jpg

Buda programın kendisi, görüldüğü gibi hiç bir tane virüs, trojen vb. yoktur.

taramafv6.jpg

Yani kısacası program temizdir. İçine kurulum ekranının gözükmemesi için koyduğum sakla.exe yi görüyor anti virüsler 2 tanesi oda. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Eğer gene aklınızda soru işareti varsa kendiniz taratıp sonucu görebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...